Jeugd nieuws


Ootmarsumse klootschiet kampioenen bekend.

Geplaatst 6 dec. 2020 04:20 door Marc Luft

De Ootmarsumse kampioenschappen klootschieten voor de jeugd is op zondag 6 december verschoten. Het was koud op de flanken van de Kuiperberg. De baan van KV de Brink was in goede conditie en de jeugdleden waren super gemotiveerd.

Algeheel kampioen is Tim Hendriks geworden met grote overmacht. Al zijn schoten waren van goede hoogte, richting en kracht en Tim nam vanaf het begin een voorsprong en bouwde die gestaag uit. Tim mag zich het komende jaar Ootmarsums kampioen op het onderdeel veld noemen. Maar dat was niet genoeg voor hem, ook bij het zetten had hij met een afstand van ruim 45 meter recht op de eerste plaats.
Sepp Niehof wist de titel te bemachtigen in de C klasse Mika Smellink pakte de titel bij het zetten. Siem Flims was oppermachtig bij de F Klasse waar Zen Veelers liet zien over voldoende kracht te bezitten om het zetten te winnen.

Na afloop werd de prijsuitreiking bekend gemaakt en ook Sinterklaas is geweest, alle jeugdleden kregen een geweldige "klootschietbuul" van de vereniging met eigen naam een uniek collectors item.

Lijkt jou klootschieten bij KV de Brink ook leuk, neem dan contact op.

Huldiging en seizoenafsluiting jeugd KV de Brink

Geplaatst 6 jul. 2020 12:12 door Marc Luft

Seizoenafsluiting
Normaal sluit de jeugd van KV de Brink het klootschietseizoen af met een super mooi kamp, dit jaar gaat alles anders dus heeft de jeugdcommissie een survivaldag georganiseerd. 
De dag begon op tijd met een heerlijk en stevig ontbijt op de baan van KV de Brink, chef-kok deze dag was Frank Groeneveld die met spek en eieren wel raad wist en de hongerige magen snel gevuld kreeg. Direct na het ontbijt hadden de jeugdleden een fotopuzzeltocht speciaal. Dat wil zeggen dat ze de foto's die ze meekregen precies moesten namaken daarbij rekening houdend met de gehele compositie. Bij een goed gelukte foto bij 't Bakhoes kregen alle jeugdleden een heerlijk ijsje aangeboden, een spontane actie van Arno, super! Het was inmiddels al middag geworden en werden de gemaakte foto's bekeken bij camping de Bronnen, waar ook de goed verzorgde lunch werd geserveerd. Nadat deze hilarische foto's bekeken werden en de lunch verorbert was ging de weg verder naar de Manderse zandkuil. Hier schoten de jongens met laserguns hun battle en kwamen de oerkreten los. Op de steile helling werd er met een tractorband verschillende capriolen uitgehaald die Dumpert gehaald hebben. Het voetballen in het mulle zand en de warmte zorgden ervoor dat toch langzaam de energie verminderde bij de jeugd en trainers. Aan het eind van deze middag was er nog het afsluitende diner op de mooiste baan van Twente. Tijdens het diner was er nog de prijsuitreiking van het trainingsbeest (wie het vaakst op de training aanwezig is) en de wedstrijdkanjer (de beste van het team).


HULDIGING BRINK E 
Een spannend seizoen einde stond voor de boeg voor Brink E, na driekwart seizoen aan kop te hebben gestaan kwam de Corona om de hoek en gooide de hele planning om van heel Nederland en zelfs de wereld. Met nog twee wedstrijden te gaan stond de Brink E 3 punten los van de nog enige overgeblevene concurrent Lemselo. De Nederlandse Klootschietbond heeft toen bepaald dat de huidige stand ook de eindstand is. En dat betekende dat Brink E kampioen is geworden! De huldiging met daarbij ouders, opa's en oma's, en vele leden zorgden ervoor dat Brink E op het hoogste punt van Ootmarsum, de oriënteer-tafel,  hun hoogtepunt konden vieren. Een geweldig eerbetoon aan de supertalenten van KV de Brink. In Brink E schieten, Julian Groeneveld, Lars Groeneveld, Mika Smellink, Zen Veelers en Siem Flims en dat onder leiding van Frank en Martin Groeneveld. Nadien kregen de kampioenen lekkers aangeboden uit het frituur bij clubcafé de Mors.

Heb jij ook zin om te klootschieten kom dan een keertje kijken én vooral meedoen, op de vrijdagavond om 18:30 uur trainen we (na de vakantie) op onze geweldige baan in de Binnenes. Wij zorgen voor het materiaal, zorg jij dat je er bent?

Veldkampioenen bij KV de Brink

Geplaatst 2 jun. 2020 00:11 door Marc Luft

Op een geweldige vrijdagavond, op de flanken van de Kuiperberg, op de uitstekend geprepareerde Brinkbaan, tijdens de wekelijkse trainingen van de jeugd van KV de Brink is er geschoten om wie het sterkst is van het team. De "oudere" jeugd mocht een een afstand van 700 meter schieten en de jongste jeugd schoot 400 meter.
Vanaf het begin lieten de jongens van Brink B zien echt te gaan voor deze fel begeerde titel "veldkampioen". Zelfs de zenuwen waren aanwezig dit bleek aan de matige start van het merendeel van de schutters. Maar de altijd uiterst geconcentreerde Julian Broekhuis die bekend staat op de juiste momenten het juiste te doen liet dat nu ook zien en pakte overtuigend de titel met een schot voorsprong.

Bij Brink C ontspon zich een uiterst interessante wedstrijd, alle schutters waren potentiële winnaars en dat lieten ze ook zien. Vanaf het begin ging iedereen bijna gelijk op en kwam er een echte wedstrijd op gang. Wessel Broekhuis pakte langzaam aan de leiding en op een gegeven moment kwam Jorg Smellink dichterbij maar kon dit niet volhouden. Wessel bleef goed rechtuit schieten en wist uiteindelijk overtuigend de winst te pakken. De tweede plek was voor Cisse Luft.

Brink E met de vele talenten in het team gingen ook voor de titel. Harde felle schoten, kracht uitspattingen en oerkreten zorgden voor geweldige schoten bij dit team. Op een dergelijke mooi bespeelbare baan is het ontzettend belangrijk om de kloot zo lang mogelijk op de baan te laten rollen en ervoor te zorgen dat hij rechtuit gaat vraagt concentratie en de mogelkijheid om dit zo lang mogelijk vol te houden. Julian Groeneveld kon dit het beste en had geen last van de wedstrijd stress en schoot een goede wedstrijd. Hij wist met de titel aan de haal te gaan.

Ook bij de jongste jeugd die een afstand van 400 meter moesten overbruggen was het spannend vanaf het begin. Jongens die nog maar net een jaar bij klootschieten zijn en super fanatiek de kloot op de juiste plaats te gooien. Geweldig om te zien hoeveel speelvreugde dit met zich mee bracht. De wedstrijd is uiteindelijk gewonnen door Wouter Muntel, maar eigenlijk was deze dag iedereen winnaar.

Na afloop was er te drinken en een klein hapje en jeugdcoördinator Erik Kamphuis mocht de prijzen overhandigen aan de trotse winnaars. Op de foto van links naar rechts Julian Broekhuis, Wessel Broekhuis, Julian Groeneveld en Wouter Muntel.


Twee teams van KV de Brink strijden om kampioenschap.

Geplaatst 9 mrt. 2020 00:35 door Marc Luft

Twee teams van KV de Brink zijn nog volop in strijd voor het kampioenschap van de landelijke veldcompetitie.

Brink B schoot een steady wedstrijd tegen Steeds Vooruit. In het begin van de wedstrijd keken ze nog tegen een kleine achterstand en dit werd al snel omgezet door prima schoten van Julian Broekhuis en Daan Groeneveld door een ruime voorsprong. Steeds Vooruit was niet bij machte om het de jongens van de Brink moeilijk te maken. Het krachtsverschil was te groot alsmede ook het secuur schieten. Een eigenlijke simpele 3-0 overwinning was dan ook een feit. Brink B staat tweede met één punt achterstand op Oud Ootmarsum met nog één wedstrijd te gaan. Volop spanning dus.

Brink C schoot thuis tegen kampioen Vooruitzicht een prima wedstrijd. Sepp Niehoff die deze dag goed in vorm was schoot een prima wedstrijd en opende de wedstrijd met een kleine voorsprong. Gewoon goede schoten van Wessel Broekhuis en Bill Kottink zorgde ervoor dat er een comfortable voorsprong ontstond. Het was Cisse Luft die het eerste puntje mocht binnen schieten met een ietwat fortuinlijk schot. In de tweede en derde periode was de wedstrijd het zelfde maar dan omgekeerd en dus in het voordeel van Vooruitzicht. De terechte kampioen schoot goed en de Brink moest op de z.g.n. teentjes lopen om erbij te kunnen blijven. De achterstand was nimmer echt groot voor Vooruitzicht waardoor bleek dat de Brink een goede wedstrijd heeft geschoten. Het eindresultaat was dan ook 1-2 verlies.

Brink E heeft met 3-0 gewonnen van Nooit Gedacht. Door de afwezigheid van Zen Veelers werd er met de sportieve tegenstander overlegd dat er met 4 tegen 6 werd gegooid om 12 schoten per periode. Het eerste punt was een gemakkelijke prooi voor de talenten van de Brink, door enkele mindere schoten van de tegenstanders. Uiteindelijk was het verschil 2 schoten. Het 2e punt ging langer gelijk op maar op het eind liep de Brink toch nog een half schot uit. Het 3e punt ging ook tot op de helft gelijk op. Daarna was de kracht op bij de tegenstander en liep de Brink nog snel uit naar ruim een schot verschil. Brink E staat 3 punten voor op hun naaste concurrent en heeft aan één punt voldoende de volgende wedstrijd tegen de naaste concurrent Oud Ootmarsum. Een kampioenschap lijkt in de maak. 

Brink H schoot een prima wedstrijd tegen Java uit Losser maar was niet bij machte om dit om te zetten naar een resultaat en dus punten. De vorm, kracht en souplesse worden steeds beter en de stijgende lijn is steeds meer aanwezig. Deze wedstrijd lukte het niet om punten te pakken maar in de toekomst zit er nog een mooie klootschiettoekomst aan te komen. De leider Bennie oude Vrielink en Bart Kienhuis waren dan ook zeer tevreden over hun pupillen.

Julian Broekhuis overklast de concurrentie.

Geplaatst 10 feb. 2020 07:08 door Marc Luft

De persoonlijke straatwedstrijden van de afdeling Twentse Klootschiet Combinatie (TKC) hebben zich afgespeeld in en bij Weerselo. Onder bezielende leiding van de Gunne en de Nijstad zijn de uitstekende georganiseerde wedstrijd geschoten om het kampioenschap van de TKC en tevens de selectie voor het Nederlands Kampioenschap.

In categorie 3 was Julian Broekhuis een verhaal apart en overklaste de concurrentie volledig, hij had maar liefst 3 schoten voorsprong op nummer twee en 5 schoten voorsprong op nummer 3. De eerste wedstrijd zondag mocht categorie 3 aantreden op de altijd lastige Langedijk en hiervoor had Julian 10 schoten voor nodig om de 1000 meter te volbrengen, alleen Bart Lucas van KV Hertme kon in zijn spoor blijven. De tweede wedstrijddag liet Julian zien dat zijn kracht vooral constant zijn is, want tijdens deze wedstrijd had hij ondanks de storm maar 8 schoten nodig.

Ook in categorie twee waren er successen voor de Brink. Julian Groeneveld wist beslag te leggen op een prima tweede plek. Zen Veelers klom ook op het podium door hier derde te worden.

In categorie 1, de allerjongsten was er een vierde plaats voor Wessel Kienhuis en een vijfde plaats weggelegd voor Wes Oonk, Top prestaties!.
Op de foto van links naar rechts; Julian Broekhuis, Julian Groeneveld en Zen Veelers.

Eerste punt voor Brink H smaakt naar meer.

Geplaatst 16 dec. 2019 00:07 door Marc Luft

Brink C
De talentvolle jongens van Brink C mochten aantreden in Losser tegen Vooruit Losser. Tijdens het inschieten kreeg de man in vorm Jorg Smellink een blessure waardoor hij niet inzetbaar was. 
Op een goed bespeelbare en technische baan begon Vooruit Losser de eerste periode niet goed en pakte de Brink in de persoon van Sepp Niehoff gelijk een mooie voorsprong. In het verdere verloop van deze periode kwam Vooruit Losser steeds iets dichterbij en liepen ze op het laatst uit naar een comfortabele voorsprong en wonnen deze periode. 
De tweede periode ging de Brink wederom prima van start en door gewoon meer dan prima schoten was het nu de Brink die een ruime voorsprong opbouwde. Strakke schoten van Sepp Niehoff en Cisse Luft zorgde er samen met de perfect geplaatste schoten van Wessel Broekhuis en Bill Kottink ervoor dat deze periode met een schot voorsprong werd gewonnen.
De derde periode begon de Brink met een achterstand en kwamen ze telkens niet helemaal goed ui op de zeer technische baan met glooiingen, hoogte verschillen en bochten. Hierdoor ontstond er een achterstand die niet meer ingehaald kon worden en betekende uiteindelijk een verliespartij van 2-1. In de stand is Brink C geklommen naar een 5e plaats.

Brink H pakt eerste punt.
Vandaag moest Brink H uit tegen Lemselo H2, 6 schutters van de Brink tegen 4 van Lemselo de wedstrijd werd gespeeld op een goede baan.
Het eerste punt ging vrijwel gelijk op na een spannende eerste punt ging het punt uiteindelijk naar Lemselo. Maar deze periode gaf wel vertrouwen voor de rest van de wedstrijd. 
Het begin van de tweede periode nam de Brink een voorsprong door goed gooien van Wes Oonk, Stan Damhuis en Wouter Muntel namen ze een voorsprong van 10 meter. Daarna verliep de wedstrijd goed voornamelijk door Stan en Wes werd het eerste punt van dit seizoen veilig gesteld. 
Het derde punt ging weer gelijk op maar de jongste jeugd van de Brink kwam net een paar meter te kort voor de overwinning.

Brink B en Brink E waren deze zondagochtend vrij.

Jeugdteams de Brink doen goede zaken in de competitie.

Geplaatst 2 dec. 2019 10:15 door Marc Luft

Brink B
Op de koude en erg mistige ochtend van 1 december moest Brink B aantreden tegen Hertme B. Bij het losschot lag Brink B 15 meter achter. Dit werd echter
bij het 2e schot weer ingehaald. Brink B heeft deze voorsprong vastgehouden en daarmee de 1e periode gewonnen. De 2e periode werd door erg goede
schoten van Daan Groeneveld, Julian Broekhuis, Gijs Broekhuis, Tim Hendriks en Kevin Veldman gewonnen met een schot voorsprong. Bij de 3e periode lag De Brink wederom bij het losschot achter. Dit werd uiteindelijk na 2 à 3 schoten weer ingehaald en werd de voorsprong vergroot tot een schot. Dit heeft De Brink vastgehouden en wonnen ze uiteindelijk met een verdiende 0-3. Brink B bezet voorlopig de eerste plaats.

Brink C mocht als rode lantaarndrager aantreden tegen de meiden van KV Beuningen, die op de derde plaats staan. Bij het inschieten was de tendens van de goede trainingen zichtbaar en werden de schoten steeds langer hierdoor was er voldoende vertrouwen om de wedstrijd in te gaan.
Maar gelijk bij het begin begon de Brink met twee slechte schoten gevolgd door een minder schot dit was het begin van ruim een half schot achterstand. Want Beuningen schoot strak en recht. Gaandeweg deze periode schoten beide teams een goede pot en bleef het verschil gelijk en pakte Beuningen het eerste punt. In de tweede periode waren de jongens gelijk bij de les. Vanaf het eerste schot door Sepp Niehoff tot en met het laatste schot van Cisse Luft waren allemaal super strakke worpen waardoor toch bleek dat de jongens van de Brink meer in de mouw hadden dan de meiden. Ook de derde periode begon goed, en het waren prima schoten van Wessel Broekhuis en Bill Kottink die de voorsprong uit bouwden. Cisse Luft mocht aanleggen voor het laatste schot en moest nog zo'n 30 meter overbruggen. Hoe........ geen idee, maar de kloot kwam er wonderwel met kunst en vliegwerk.


Brink E begon de eerste periode met losschot van Mika Smellink 5 meter achter. 2e schot van Julian Groeneveld was goed en was er een kleine voorsprong. Deze werd nooit meer dan 5 meter en bij het ingaan van het laatste schot was er maar 1 meter voorsprong over. De Toekomst deed een lang schot en Lars Groeneveld moest alle zeilen bijzetten. Zijn schot ging naar rechts en kwam in het blad maar kwam de baan weer op en liep er 2,5 meter voorbij. Het 1e punt was binnen. Het 2e punt ging niet goed. Gelijk kwamen we achter en door meerdere mindere schoten en ruzie met de stok was er een half schot achterstand zodat het 2e punt bij De Toekomst bleef. Nadat de jongens even serieus waren toegesproken door de leiding werd het 3e punt door goed en strak schieten met een half schot verschil gewonnen. De koppositie werd dus behouden met een 1-2 overwinning.

Brink H schoot tegen Ons Streven een uitstekende wedstrijd. Dit jeugdige en nieuwe team onder de bezielende leiding van Bennie oude Vrielink en Bart Kienhuis laten op de training al zien grote stappen te maken. Echter is het in deze klasse nog moeilijk om een puntje te kunnen pakken. De eerste twee perioden waren dan ook duidelijk in het voordeel van Ons Streven. De derde periode was het spannend van het begin tot het einde, het laatste schot mocht de definitieve uitslag brengen wat helaas in het nadeel van de Brink was. Maar de toekomst gloort voor dit team. 

Puntenrijk weekend voor de Brink teams.

Geplaatst 4 nov. 2019 11:13 door Marc Luft

De jeugd van KV de Brink hebben dit weekend de nodige punten behaald en in de rangschikking goede zaken gedaan.

Brink B
De grote jongens van Brink B hebben een prima overwinning behaald tegen rode lantaarndrager Steeds Vooruit. Het team was compleet en iedereen schoot een goede wedstrijd. 
Bij het losschot kwamen wij meteen een stuk of tien meters achter te liggen, door hun beste schutter. Dit wisten wij later goed te maken en wisten wij de eerste periode ruim te winnen met een schot voorsprong.
De 2e periode mocht Daan Groeneveld openen, dit schot was meteen goed en de tegenstander wist er niet bij te komen. Wij wisten de voorsprong de hele periode vol te houden en wonnen opnieuw de ronde met gemak.
Bij de derde en laatste periode was het nog even spannend door een minder schot van Gijs Broekhuis en van Daan Groeneveld op het laatst, maar gelukkig wisten we daarvoor een mooie voorsprong op te bouwen. Eindstand 0-3

Brink C
Leider Bjorn had een kleine storing in zijn slaappatroon op de zondagmorgen maar dat bracht de jongens van Brink C niet in de war. Naderhand werd dit meer dan goed gemaakt door een smakelijk hapje.
In de eerste periode was het team druk doende om de ideale lijn te zoeken op de baan van Vooruitzicht. Koploper Vooruitzicht had die wel gevonden en maakt daar met goede schoten gebruik van. De Brink schoot niet slecht maar ook niet goed genoeg, om aanspraak te maken op de eerste periode.
In de tweede periode waren de schoten wel goed geplaatst, was het team goed bij de les en dit bracht "vleugeltjes". Wessel Broekhuis plaatst de kloot laag en rechtuit op de secure baan. De baan loopt ietwat tonrond met een smal vlak gedeelte precies op het midden. Ook Bill Kottink had de goede richting te pakken en pakte bij het een na laatste schot van deze periode een voorsprong van 13 meter. De beste schutter van Vooruitzicht moest gooien en dat deed hij perfect. Het zou een zware dobber worden voor Cisse Luft om daar bij te komen, Cisse pakte de concentratie, nam de rust en met een uiterste precisie en kracht plaatste hij zijn kloot en deze ging 3 meter voorbij die van Vooruitzicht 1-1 in de tussenstand. 
De derde periode was bijna identiek met de tweede. Het was nu dat de Brink meer dan prima schoot, Sepp Niehoff met zijn constante hoog niveau en wederom Bill Kottink met zijn magistrale lange schoten. Vooruitzicht had steeds meer moeite met het hoge niveau van de Brink. Het was uiteindelijk een koud kunstje voor Cisse Luft om zijn beresterke optreden op te luisteren met zijn laatste overwinningschot en daarmee besloot een 1-2 overwinning veilig te stellen. 

Brink E
Eerste periode losschot was verschil 5 cm achter. 2e schot lag De brink al 10 meter voor en ieder schot was raak en voorsprong werd uitgebreid tot driekwart schot op het eind. 2e punt lag Brink gelijk al op voorsprong en liep het weer snel weg van Nooit Gedacht. Ook deze ronde werd met driekwart schot verschil gewonnen. Het derde punt was het beste, alle schutters schoten perfecte schoten en een minder schot van Nooit Gedacht zorgde er voor dat er met ruim een schotlengte werd gewonnen. De toppers Mika, Siem, Julian, Lars en Zen hebben laten zien dat de vele trainingsuren uitbetaald worden in punten. Brink E is nu mede koploper.

Brink H
Vandaag hebben we thuis tegen Java gegooid. We hebben een goede wedstrijd gegooid de eerste 2 ronden hebben we verloren met een behoorlijk verschil. Met de laatste ronde zag het ernaar uit dat we ons eerste punt van de competitie zouden halen. Helaas waren de laatste 2 schoten niet goed waardoor ook dit punt naar Java ging met een verschil van 8 meter.

Wil jij ook klootschieten? Meld je aan en kijk op de site: http://www.kvdebrink.nl/

Brink E, schiet prima wedstrijd.

Geplaatst 20 okt. 2019 06:54 door Marc Luft

Brink C, schoot een ongekend slechte wedstrijd tegen het bijna complete meisjesteam van Oud Ootmarsum. Door vakantie en blessures waren er afwezigen en konden we een beroep doen op Mika Smellink vanuit het E team. 
Bij de eerste periode begon de Brink met een kleine achterstand, in de gehele periode was dit niet meer dan 20 meter, maar wel in het voordeel van Oud Ootmarsum. Op het laatst zagen de jongens van de Brink nog wel kans, maar konden toch niet genoeg een vuist maken om dit punt te pakken.De tweede periode schoten beide teams op een lager niveau, Oud Ootmarsum had meermaals pech op hun eigen baan, je zou toch denken dat ze wel weten waar de slechtere plekken zijn, maar de Brink kon geen vuist maken. Mika Smellink gooide goed, eigenlijk de hele wedstrijd, daar in tegen waren het anderen van het team die het echt lieten liggen en een slechte wedstrijd schoten. 2-0. Dan hoop je dat het in de derde periode wel anders zou kunnen gaan, de leiding heeft nog diverse oppeppende verbale communicatie gebruikt maar helaas mocht dit niet baten. De derde periode werd er echt ruim gewonnen door Oud Ootmarsum. Waardoor er uiteindelijk een terechte 3-0 op het scorebord stond.

Brink E mocht aantreden tegen Beuningen E. Dit jeugdige en talentvolle team moest hun beste man Mika Smellink afstaan aan het C-team. De overig 4 schutters waren van plan om knetterhard te gooien en lieten ook zien dat ze ook zonder Mika konden winnen. Bij het lossschot kwamen we achter en na 3 schoten was het verschil zo’n 20 meter achter. Daarna ging het beter en na 5 schoten lagen we 10 mtr voor. Deze voorsprong werd nog ietsjes uitgebouwd en op het eind werd t punt met 25 meter verschil binnengehaald. Het 2e punt was spannender en bij het laatste schot moest er een verschil van 5 meter worden vastgehouden. Dit lukte net: 2 meter voor, dus het 2e punt was ook een feit. Het 3e punt begonnen we met een redelijke achterstand maar na 5 schoten lagen we op nog maar 1 meter. Daarna was het stuivertje wisselen en moest wederom het laatste schot de beslissing brengen. Beuningen had een geweldig lang schot en Siem Flims moest zijn uiterste best doen om erbij te komen. Zijn uiterste krachtsinspanning was een beetje scheef en belandde in de naastgelegen sloot en bleef een halve meter achter. Uitslag dus 2-1 winst

Brink H, heeft een goede wedstrijd gegooid, Oud Ootmarsum gewoonweg een beter team waardoor de Brink niet bij machte was om een puntje te behalen tegen oud Ootmarsum.

Jeugdteams KV de Brink schieten verdienstelijke wedstrijden.

Geplaatst 6 okt. 2019 22:59 door Marc Luft

Brink C pakt overwinning.
Zondag heeft brink C een prima overwinning gepakt op vooruit losser. 
In de eerste periode schoot de Brink los met een matig schot. Daarna schoten Bill Kottink, Wessel Broekhuis, Cisse Luft en Sepp Niehoff een goede periode en pakten het eerste punt op imposante wijze binnen. 

De 2e periode werd losgeschoten door Sepp Niehoff, deze ronde werd er matig geschoten door de Brink. Het punt was die periode gepakt door Vooruit Losser met een kleine verschil van 2 meter. 

De 3e periode werd losgeschoten door de altijd secure Wessel Broekhuis. Deze periode werd er goed uitgeschoten met prima schoten van de krachtpatsers Cisse Luft en Bill Kottink deze periode werd er ruim gewonnen met 2 schoten voorsprong op Vooruit (achteruit) Losser. Brink C staat nu op een gedeelde 2e plek.
Op de foto Cisse Luft van Brink C.

Brink H laat de punten aan Lemselo
Het jeugdige team van Brink H schoot een prima wedstrijd tegen Lemselo H2. Dit team van Lemselo was duidelijk ouder en dus beter dan het team van de Brink. Desondanks wist Brink H prima schoten te produceren. De jongens die afgelopen zomer lid zijn geworden van een van de mooiste verenigingen, lieten zien dat de trainingen zijn vruchten afwerpt.
Zo door blijven gaan en de eerste overwinning zal niet lang uit blijven.
Op de foto Wes Oonk van Brink H

1-10 of 137