Jeugd nieuws


Wisselende resultaten voor de Brink.

Geplaatst door Marc Luft

De een na laatste wedstrijd van de competitie is door de jeugdteams van KV de Brink met wisselende resultaten geschoten.

Brink B, mocht thuis tegen kampioen kandidaat Lattrop- Breklenkamp schieten, ondanks het goede schieten van de Brink, bleek Lattrop Breklenkamp met een uitgebalanceerd te team een maatje te groot. Zowel de eerste als de tweede ronde werden overtuigend gewonnen door Lattrop Breklenkamp. in de derde periode schoot de Brink goed mee, maar moest op het laatste toch zijn meerdere erkennen. 

Brink E, in en tegen Ons Streven uit Tilligte, begon al tijdens de warming up super geconcentreerd. Zo ook in de wedstrijd, want bij het losschot begon Julian Broekhuis met een voorsprong van 15 meter. Ons Streven schoot ook goed door, maar bij elk schot liep de Brink toch uit. Op het laatst maakte Bill Kottink er een schot van waardoor de eerste periode eigenlijk simpel werd gewonnen. In de tweede periode was het scenario hetzelfde, coaches Bjorn Niemeijer en Marc Luft hadden de mogelijkheid om een goede opstelling te maken zodat het uitermate goed uitgebalanceerd was en het team pakte deze tactiek ook goed op. Geweldige schoten van wederom de uitblinkers Julian Broekhuis en Bill Kottink maakten er een waar schouwspel van waar menig toeschouwer zelfs van de tegenpartij van genoot. Ook deze tweede periode werd met een schot verschil gewonnen. De altijd moeilijke derde periode, die van de concentratie vast houden bleek ook geen probleem te zijn voor dit zeer talentvolle team. Jorg Smellink en Sepp Niehoff die zo waardevol zijn voor het team en de nodige meters voorsprong maakten. Het was Cisse Luft die het derde puntje probleemloos mocht binnen harken en een 0-3 overwinning was een feit. Ons Streven geen enkel moment in de wedstrijd de illusie een punt te kunnen bemachtigen. Met nog één wedstrijd te gaan staat de Brink bovenaan met één punt voorsprong. De laatste wedstrijd wordt 12 mei gespeeld.

Brink H schoot een moeizame wedstrijd vanmorgen met veel missers. De jongens waren niet alert en waren drukker met andere dingen dan klootschieten, ligt het aan de lente die eraan komt? Het eerste punt was lang spannend maar werd uiteindelijk wel gewonnen door redelijke schoten, Julian Groeneveld liet zijn altijd goede inzet zien en pakt in deze periode de nodige meters. De tweede periode begon de Brink niet goed en bij het losschot lagen ze een half schot achter en door meerdere missers is er uiteindelijk met bijna een schotlengte verloren. Daarna even de koppen bij elkaar gestoken, goed gesproken waar om gestreden wordt en vanaf toen ging het weer beter. Eerst ging het nog gelijk op maar gaandeweg kwam de Brink redelijk ver voor te liggen. Laatste schot hoefden we nog maar 30 meter, wat door Zen Veelers vakkundig werd binnengehaald. Een 1-2 overwinning levert 2 punten op. Hierdoor is de voorsprong van dit team geslonken tot één punt met nog één wedstrijd te gaan hebben ze alles in eigen hand. 12 mei zal bekend zijn of de Brink twee kampioenen heeft.

Brinkjeugd succesvol in topwedstrijden.

Geplaatst 10 mrt. 2019 12:39 door Marc Luft

Op een natte zondagochtend hebben de jeugdteams van de Brink, prima successen behaald.

Brink B mocht vandaag op een natte baan het opnemen tegen Hertme B, die voorafgaand aan de wedstrijd 4 punten voor op De Brink staat. In de eerste periode ging het erg gelijk op, tot op het laatst toen een schutter van Hertme een geldig schot van 0 meter gooide door de kloot op het pad te gooien zonder de baan te raken, 1-0 voor De Brink. 
De 2e periode was net zo als de eerste periode, het ging weer heel erg gelijk op, maar De Brink lag wel steeds een klein stukje voor op de tegenstander. aan het eind van de periode lagen de kloten zo dicht bij elkaar dat het moeilijk te beslissen was wie er uiteindelijk gewonnen had, dus werd er besloten om nog 1 schot te schieten. Steven Groeneveld wist om voor de Hertme speler te blijven en het punt in huis te laten. De Brink had een goede wedstrijd en dachten dat ze het laatste puntje er ook wel bij kunnen gooien, zo gedacht zo gedaan en met een ruime voorsprong hebben de spelers van de Brink ook het 3e punt binnen gesleept. ze hebben gewonnen met een verdiende 3-0 en verkleinen het gat voor de 3e plek naar 1 punt.Brink E schoot vandaag de topwedstrijd in Agelo tegen Wilskracht, beide teams hebben het zelfde aantal punten en staan bovenaan. De eerste periode ging de Brink gelijk goed weg, gaandeweg bleef kwam de Wilskracht terug en was het stuivertje wisselen. Op het laatst van deze periode had de Brink nog enkele top-schutters over en werd er zeer professioneel uiteindelijk met 30 meter voorsprong gewonnen. De tweede periode was het begin van beide teams niet optimaal, het verschil was lange tijd gering, maar de Brink bleef het initiatief houden. Langzaam aan werd de voorsprong uitgebreid mede door prima schoten van Jorg Smellink en Wessel Broekhuis. Deze periode werd met een verschil van 20 meter gewonnen. In de derde periode was het ineens omgekeerd, Wilskracht begon goed, de eerste zes schoten van de Brink hadden allemaal een afwijking naar links waardoor dit ten koste ging van de afstand. Halverwege deze periode had de Wilskracht een comfortabele voorsprong van 40 meter. Toch door stevig door te blijven schieten door Cisse Luft en Sepp Niehoff was het bij het laatste schot toch nog spannend. Wessel broekhuis had een goed schot maar het laatste punt ging naar de Wilskracht. Een 1-2 overwinning betekend dus 1 punt voorsprong met nog twee wedstrijden te gaan. Alles in eigen hand dus voor het kampioenschap in de E klasse.

Brink H begon gelijk bij het losschot van Mika Smellink met een voorsprong van 10 meter. Na het 2e schot van Julian Groeneveld was dit al ruim 20/25 meter. Wouter Muntel, Zen Veelers en Siem flims maakten ook goede schoten en het verschil bleef gelijk. Lars Groeneveld was ook in vorm en haalde ook wat uit. Nadat Mika Smellink en Julian Groeneveld nog meer voorsprong pakten was het voor Wouter en Zen een koud kunstje om het eerste punt binnen te halen. Het was inmiddels gestopt met regenen en de baan droogde op en de schoten werden langer. Het losschot van Siem Flims was een beetje scheef en we kwamen een 20 meter achter. Lars, Mika en Julian zorgden er voor dat dit weer een voorsprong werd die zeer goed werd uitgebouwd door de andere jongens zodat Julian met het laatse schot het 2e punt binnen haalde. Het 3e punt leek er wel op dat de spanning eraf was en werd er heel slecht gegooid de ene vuurpijl na de ander werd gelanceerd en werd er uiteindelijk met 2 schot verschil verloren. Brink H staat nu bovenaan met twee punten voorsprong op Nooit Gedacht.

Alle jeugdteams van de Brink op winst.

Geplaatst 24 feb. 2019 11:58 door Marc Luft

Brink B heeft een prima wedstrijd geschoten tegen Oud Ootmarsum. Vanaf het begin tot het einde was de Brink de betere en volgens de leiders van het team hadden ze een topwedstrijd geschoten. Dit resulteerde in een 1-2 overwinning. Door de werkzaamheden in het Springendal, die ook al in de media is besproken, was de conditie van de baan minder.

Brink E schoot tegen de Gunne weer een ouderwetse wedstrijd, het lijkt of deze jongens de zon nodig hebben om een geweldige wedstrijd te schieten. De eerste periode begon vanaf het losschot van Julian Groeneveld met een voorsprong van 20 meter goed voor de Brink. Deze periode werd professioneel uitgeschoten mede door Wessel Broekhuis en het eerste punt was een feit. In de tweede periode mocht Bill Kottink het "bal" openen. Onder toeziend oog van Brink H liet hij een geweldig schot zien en menig contract werd hem aangeboden. Daarop volgde een perfect geplaatst schot van Cisse Luft en wederom Julian Groeneveld en het was een feit dat na drie schoten de Brink een schot voorsprong had. de gretigheid spatte van het team en de jongens bleven prima door schieten. De tweede periode werd dan uiteindelijk met ruim twee schoten voorsprong gewonnen.
In de derde periode waren het Jorg Smellink en Sepp Niehoff die de toon zette en het was een genot om deze wedstrijd te mogen meemaken. Gretigheid, concentratie en aanmoedigingen zijn de ingredienten die dit team vandaag liet zien en dan volgend de schiet meters vanzelf. Een mooie en zeer verdiende 3-0 overwinning.  

Brink H heeft met 3-0 gewonnen van Nooit Gedacht H2. In de eerste periode vanaf het losschot kwamen ze op voorsprong en gedecideerd werd dit uitgebreid tot een schotlengte op het eind. De tweede periode was spannender. Vanwege de vaste volgorde kwamen de sterkere schutters pas op het eind van de periode aan bod. Uiteindelijk zorgen de routiniers ervoor dat ook het 2e punt werd binnengehaald. De derde periode begon gelijk met een goede voorsprong die nog verder werd uitgebreid tot bijna een schot. Op het laatst werd de voorsprong nog iets minder maar het laatste schot hoefde Zen Veelers nog maar 20 meter. Dat bleek een makkie en was 3-0 een feit.

Jeugd teams K.V. de Brink sluiten 2018 af met winst.

Geplaatst 30 dec. 2018 04:33 door Marc Luft

Brink B schoot een goede uitwedstrijd tegen Nooit Gedacht de uitslag was dan ook in het voordeel van de Brink 1-2 wel te verstaan. Bij het eerste losschot van de wedstrijd stond de Brink een kleine tien meter achter maar door Steven Groeneveld werd dit gelijk weer recht gezet met een voorsprong van een meter. Nooit Gedacht gooide goed door, daarom had de Brink het lastig om bij te blijven, het verschil was uiteindelijk 40 meter in het nadeel van de Brink, het één na laatste schot van de tegenstander was een behoorlijke misser daarom kon de brink weer een voorsprong pakken van 10 meter en gooide Lars Niemeijer dit makkelijk uit. Bij de tweede periode had de Brink niks te vertellen en deze periode verloren ze dan ook met een dikke 50 meter. Bij de laatste periode begon de Brink super sterk met uitzondering van Gijs Broekhuis, Steven en Daan Groeneveld zorgden ervoor dat we een ruime voorsprong pakten van 30 meter. Bij het één na laatste schot van de Brink kende Tim Hendriks een geweldig schot hier had Nooit-gedacht niks op te zeggen daarom kon Lars Niemeijer deze periode makkelijk afmaken. brink B is hiermee opgeschoven naar een mooie 4e plaats.

Brink E, schoot een sterke wedstrijd tegen Vooruitzicht in Oldenzaal. Vanaf het losschot, door Jorg Smellink, was er gelijk een voorsprong van 15 meter, bij elk schot van de Brink werd er verder uitgelopen. Zelfs een vallende Bill Kottink, die dat zeer fraai deed en voor zijn val 9,7 punten kreeg, vergrootte de voorsprong. Deze ronde werd zoals alle rondes met twee schoten verschil gewonnen. Eigenlijk een simpele 3-0 overwinning tegen een leuk team van Vooruitzicht, die eigenlijk te hoog zijn ingedeeld. het knappe van het Brink team is dat ze geconcentreerd bleven doorschieten en echte lange schoten produceerden. Zo ook Wessel Broekhuis die elk schot kaars rechtuit had met de nodige vaart. Brink E bezet een gedeelde eerste plaats en de spanning aan kop blijft mede door een overwinning van Wilskracht E
.


Brink H grijpt koppositie.

Geplaatst 2 dec. 2018 05:54 door Marc Luft

Brink H mocht op de eigen brinkbaan aantreden tegen Nooit Gedacht H1 Beiden nog zonder puntverlies. Het eerste punt lag Brink H alleen met het 1e schot achter. Daarna heeft dit succesvolle team constant op voorsprong gelegen maar het verschil was nooit veel. Op het laatst liepen ze toch iets uit en was het bij het laatste schot gewoon uitschieten. Het tweede punt ging heel lang gelijk op. Enkele mindere schoten van de Brink zorgden ervoor dat Nooit Gedacht op t eind ca 15 meter voorkwam en uiteindelijk het punt binnenhaalde. Het derde punt kwam de Brink gelijk een meter voor en dit werd gestaag uitgebouwd. Toch kwam Nooit Gedacht terug en 3 schoten voor t einde lag de Brink nog maar 1 meter voor. Siem Flims, Mika Smellink en Julian Broekhuis zorgden er voor dat t punt met 40 meter verschil toch werd binnengehaald. Zo werd de topper tussen de 2 koplopers gewonnen en staat De Brink H nu alleen aan kop.

Brink E had een wedstrijd te schieten tegen de Wilskracht. Brink E zonder de geblesseerde toppers Jorg Smellink en Julian Broehuis hadden een zware wedstrijd tegen nummer twee uit de competitie. De eerste periode gingen beide teams goed van start en was het steeds de Wilskracht die een kleine voorsprong had. Aan het einde van deze periode was er een vroot'n hoop die de kloot van de Wilskracht lichtelijk remde en daardoor was er van de voorsprong niets meer over en lagen beide teams nagenoeg gelijk. Bill Kottink mocht deze klus klaren en dat lukte hem ook. Van de 12 schoten er 10 achter liggen en toch winnen..... De tweede periode was vergelijkbaar met de eerste ook hier bracht uiteindelijk het laatste schot de beslissing en bleek David Groeneveld iets cooler. In de derde periode waren de eerste 4 schoten van de Brink van een slecht niveau en hadden ze een achterstand van maar liefst 50 meter. En toch door mooie schoten van de Brink die zich hervonden was het wederom het laatste schot wat zou bepalen wie deze wedstrijd zou winnen. Het was de Wilskracht die vandaag sterker was. Beide teams hebben op dit moment evenveel punten en staan bovenaan. De spanning is compleet terug.

Brink B schoot in en tegen Hertme. Bij het eerste losschot kwamen ze 10 meter achter te staan maar na 4 zeer goede schoten van de Brink en een misser van de tegenstander lag de Brink opeens een half schot voor. Zo kon de Brink deze periode mooi en makkelijk uitschieten om het puntje binnen te halen. 
Bij de tweede periode had de Brink eigenlijks niks in te brengen, Hertme was gewoon beter en gooide super strak daarom verloren ze deze periode met bijna een schot lengte verschil. Bij de derde periode ging het bij de eerste 5 schoten gelijk op maar bij het tweede deel van de periode kende de Brink een paar mindere schoten. Waarop het verschil steeds groter werd, werd de kans steeds kleiner om dit puntje nog binnen te hengelen voor de brink. Daarom verloren we deze periode ook met 30 meter.


Steven Groeneveld gekwalificeerd voor kernploeg.

Geplaatst 20 nov. 2018 23:54 door Marc Luft   [ 20 nov. 2018 23:58 bijgewerkt ]

Steven Groeneveld heeft zich gekwalificeerd voor de kernploeg van de Nederlandse Klootschietersbond.
Na zes mooie wedstrijden op drie verschillende veldbanen is de Grolsch Champions Tour veld & zetten dit jaar weer afgerond. De laatste wedstrijd werd gehouden bij KV Zwolle. De inzet voor de Grolsch Champions Tour was dit jaar een ticket voor een internationale wedstrijd met Hemelvaart 2019 in Duitsland. Namens de NKB zullen de beste vier heren, de beste twee dames, de beste twee jongens en de beste twee meisjes afgevaardigd worden naar het Duitse Meldorf.

Op het veld bekroonde, de debuterende, Steven Groeneveld van de Brink zijn sterke optreden in de Champions Tour met een keurige tweede plaats en dus een ticket voor Duitsland. Mirco Breuker van Vooruitzicht behaalde een eerste plaats, door alle wedstrijden te winnen. Dat het spannend was bij de jongens bleek wel uit het feit dat er vier jongens op een gelijk aantal punten stonden. Dan wordt er gekeken naar het aantal schoten. In dit geval was dit ook gelijk. Tot slot is er gekeken naar de gegooide meters wat uiteindelijk de doorslag gaf.

Bij het onderdeel zetten waarbij een kleine kloot zo ver mogelijk door de lucht gegooid moet worden en waarbij alleen de gegooide afstand zonder uitrol telt, ging de winst bij de jeugd naar Steven Groeneveld.

Overige winnaars op het veld en zetten zijn bij de heren Rob Scholten, dames Silke Tulk, Jongens veld Mirco Breuker, jongens zetten Steven Groeneveld, meisjes veld en zetten Suzan Zieverink.


Winst voor alle Brinkteams!

Geplaatst 18 nov. 2018 09:34 door Marc Luft   [ 18 nov. 2018 10:59 bijgewerkt ]

Alle jeugdteams van Kv de Brink hebben deze koude maar heerlijke zondagmorgen allemaal de winst gepakt.
Brink B mocht aantreden tegen het altijd sterke Oud Ootmarsum. Gelijk bij het losschot was de Brink goed weg, gaandeweg de ronde schoot de Brink prima. Oud Ootmarsum kon simpelweg dit niveau niet aan. Deze ronde werd uiteindelijk met één schot voorsprong gewonnen. De tweede ronde was stuivertje wisselen, dan was het Oud Ootmarsum die met een paar felle uithalen de koppositie pakte en vervolgens was het de Brink die de juiste richting wist te vinden. Het was toch oud Ootmarsum die het tweede punt pakte. De Brink rook de overwinning en direct werd er een voorsprong genomen die men allen nog maar uitbouwde en op het eind bijna een schot was. Een verdiende 2-1 overwinning en een 4e plek.

Brink E mocht naar Weerselo waar de Gunne hen opwachtte. De baan was enigszins licht bevroren en op sommige plekken was het glad, maar niet gevaarlijk en dus kon de wedstrijd gewoon doorgaan. De Gunne met 4 man de Brink met 6 personen. In de eerste periode liet Julian Broekhuis zien, zijn uitstekende vorm nog steeds aanwezig was, tot en met het vierde schot ging de Brink E voortvarend van start. Het vijfde schot had niet de goede richting waardoor de ligging van het  6e schot lastig was en ook deze niet optimaal geschoten kon worden. Dit betekende een achterstand van 25 meter. Mede door Julian Broekhuis en Cisse Luft was er met het laatste schot toch nog een voorsprong van twee meter, helaas stond er op dat moment een boom in de weg waardoor dit puntje met een verschil van 1 meter naar de Gunne ging. De overige twee periodes waren weer van een ouderwets niveau alhoewel niet elke speler dit ook vond en werden eigenlijk simpel gewonnen door de Brink. Een 1-2 overwinning waardoor nummer twee Wilskracht een punt kon inlopen.

Brink H, had een makkelijke wedstrijd bij Nooit Gedacht H2, Elke periode werd er met een schotlengte of bijna schotlengte gewonnen. De jongens schoten gewoon een uitstekende wedstrijd en Nooit Gedacht had geen mogelijkheden om ook maar enigszins in de buurt te komen. Een 0-3 overwining was een feit. Volgende wedstrijd mag Brink H tegen mede koploper Nooit Gedacht H1 en dan zal duidelijk worden waar het naar toe kan gaan met dit jeugdige maar o zo talentvolle team.

Brinkjeugd goed bezig in de competitie

Geplaatst 4 nov. 2018 23:55 door Marc Luft

De derde speelronde van de Landelijke veldcompetitie is voor de Brink redelijk goed verlopen.
Vlaggenschip Brink B, mocht in Losser aantreden tegen Java, beide teams bezetten op dit moment de onderste twee plaatsen. In de eerste periode lagen beide teams continue dicht bij elkaar en was het spannend, echter op een gegeven moment liep Daan Groeneveld aan de verkeerde kant van de stok wat betekend dat het een geldig schot met nul meters is. Ook de tweede periode liep niet helemaal zoals verwacht, door enkele mindere schoten wat een 2-0 achterstand veroorzaakte. En toch met passie en nooit opgeven ging Brink B de laatste en derde periode tegemoet, de schoten waren raak en dit resulteerde in een ruime overwinning van 1,5 schot. De uiteindelijke stand van 2-1 verlies stond op het scorebord.

Koploper Brink E, mocht in Noord Deurningen aantreden tegen nummer twee op de ranglijst Nooit Gedacht. De jongens waren vanaf het begin scherp wat al te zien was aan de warming-up, waar na het opwarmen van de spieren al ontzettend lange schoten geproduceerd werden. Tegenstander Nooit Gedacht zag de bui al hangen. Gelijk bij het losschot liet Julian Broekhuis zien wat de bedoeling van deze dag was, met een enorme uithaal pakte hij de eerste 10 meter, gevolgd door een prima schietende Wessel Broekhuis en de voorsprong werd langzaamaan steeds groter. Cisse Luft plaatste zijn kloot vlak achter een verhoging in de baan waardoor deze een perfecte val kreeg en het schot een ongekende lengte had. Dit betekende de genadeklap voor de eerste periode. Ook de tweede periode liep bijna gelijkwaardig als de vorige, bij elk schot was het de Brink E die langzaam uitliep. Ook slopen er bij Nooit Gedacht een paar mindere schoten in. Uiteindelijk werd deze periode met ruim een schot verschil gewonnen. Ook in de derde periode was een ontketende en nog steeds goed geconcentreerd team van de Brink bij de les en liet door echt lange schoten zien vandaag geen punten weg te geven. Een duidelijke 0-3 overwinning was dan ook terecht, waardoord de koppositie verstevigd is.

Ook Brink H nog zonder puntverlies had een uitwedstrijd tegen Beuningen. Het team bestaande uit 8 acht spelers en 3 leiders toog met drie auto's richting Beuningen. Het eerste punt werd duidelijk met bijna een schot voorsprong gewonnen, door dit uitgebalanceerd team, waarbij men elkaar goed half staat. In de tweede periode was het verschil net een half schot en dat kwam door het steeds beter schietende Beuningen, maar een 0-2 voorsprong was een feit. Echt spannend was het in de de laatste en derde periode telkens was het stuivertje wisselen en bij het laatste schot lag de Brink 10 meter achter, Lars Groeneveld had de moeilijke taak om dit punt binnen te harken, maar met uiterste gedrevenheid en een krachtsexplosie van jewelste liet hij een schot zien waar de tegenstander geen antwoord op had en uiteindelijk wisten de jongens deze periode met een verschil van 20 meter te winnen.Een 0-3 overwinning en nog steeds zonder puntverlies.

Drie keer goud voor Brinkjeugd!

Geplaatst 21 okt. 2018 05:43 door Marc Luft

Zondag 21 oktober 2018 gaat de boeken in als een zeer succesvolle zondag voor de jeugd van Kv de Brink. Tijdens de rondewedstrijd op zowel veld als straat pakte drie teams van de Brink de eerste plaats.
Brink B schoot bij KV kolkersveld in Losser een zeer sterke wedstrijd onder aanvoering van Steven Groeneveld. De leiders Jochem Wennink en Wouter oude Vrielink waren lyrisch over de schoten van hun schutters. Steven Groeneveld laat de laatste tijd zijn meer dan uitstekende vorm zien door geweldige gerichte en super harde schoten. De vele trainingen werpen zijn vruchten af. Ook Daan Groeneveld weet na zijn comeback weer de juiste richting te vinden. Brink B wist uiteindelijk met 1 schot verschil te winnen.

Op de foto:
Boven: Leider Jochem Wennink, Kevin Veldman, Gijs Broekhuis, Lars Niemijer, 
onder: Tim hendriks, Daan Groeneveld en Steven Groeneveld


Brink E, zonder Sepp Niehoff en de geblesseerde Jorg Smellink ging super van start met Julian Groeneveld, aan deze reeks schoten kwam maar geen einde. De hele ronde schoten deze supertalenten een geweldige wedstrijd. Het eerste stuk op veld schoten de jongens in 9 keer de baan van Steeds vooruit in Oldenzaal uit. Het daaropvolgende stuk van 500 meter werd in 3 geweldige schoten van Wessel Broekhuis, Bill Kottink en Cisse Luft uitgeschoten. Het daarop volgende stuk straat werd dankzij een beetje geluk in een record aantal schoten uitgeschoten. Het zandpad was moeilijk te bespelen door het vele mulle zand, maar de jongens schoten professioneel verder en wisten de harde egale pekken prima te vinden. Een voorspong van drie schoten op nummer twee was het bewijs van het goede schieten! Het was een genot om het klootschieten van deze jongens te zien, vol plezier en super fanatiek. 
 
Op de foto:
Boven: Leider Marc Luft
Midden: Cisse Luft en Julian Broekhuis
Onder: Bill Kottink en Wessel Broekhuis

Brink H, schoot vandaag ook een uitstekende wedstrijd. Met het door hun behaalde aantal schoten waren ze in een klasse hoger zelfs nog tweede geworden. dat betekend dus dat ze van ongekend niveau waren in hun eigen klasse. Mikka Smellink nam zijn team op sleeptouw en vanaf het begin was de richting van de schoten goed. Het bleef niet allen bij het juist plaatsen maar ook de vaart kwam uit de spierballen en oerkreten. Super gemotiveerd en opbeurend naar elkaar werd de hele ronde uitgegooid. De altijd positieve Lars Groeneveld schoot strak en ook Julian Groeneveld en Wouter Muntel waren in prima vorm. 
Na afloop werd dit team nog verrast met een ijsje van Abraham Frank Groeneveld.

op de foto;
boven: Leider Martin Groeneveld
midden: Mikka Smellink, Lars Groeneveld, en leider Frank (Abraham) Groeneveld
onder: Wouter Muntel en Julian Groeneveld

Voor jeugd coördinator Erik Kamphuis kon deze dag niet beter en dat hij super trots was kon een ieder zien aan zijn grote glimlach op zijn gezicht, die er deze zondag niet meer afging.

Winst voor Brink E, verlies voor Brink B

Geplaatst 10 okt. 2018 12:28 door Marc Luft

Afgelopen zondag werd de tweede competitiewedstrijd verschoten van de veld competitie. Brink B schoot een matige wedstrijd tegen Nooit Gedacht. Vanaf het begin was het duidelijk dat Nooit Gedacht goed bij de les was en zeer sterk schoot. Dit in tegenstelling van Brink B, waarbij niet het gehele team de broodnodige trainingsarbeid tot zich kan nemen. Dat dit echt nodig was bleek door mindere schoten en vaker afzwaaiers te produceren. Een verliespartij van 0-3  was dan ook het resultaat en in het klassement een laatste plaats. Positief is de terugkeer van Daan Groeneveld, die een verdienstelijke wedstrijd schoot.
Brink E, schoot tegen de Vooruitzicht een prima partij. Uitblinker Julian Broekhuis schoot geweldige krachtige en juist geplaatste schoten waarop de tegenstander geen antwoord had. Elke periode werd er met ruim een schot gewonnen, geen enkel moment was de wedstrijd spannend, dus legden de leiders Bjorn Niemeijer en Marc Luft de schutters op om elk schot voor hun zelf te optimaliseren. Dat lukte dit talentvolle team deze zondagochtend zeker. Uithalen van Jorg Smellink en Sepp Niehoff waren een lust voor het oog. Een 3-0 overwinning was het uiteindelijke resultaat. Brink E staat hierdoor op een mooie eerste plaats.

1-10 of 121