Jeugd nieuws


Jeugd teams K.V. de Brink sluiten 2018 af met winst.

Geplaatst 30 dec. 2018 04:33 door Marc Luft

Brink B schoot een goede uitwedstrijd tegen Nooit Gedacht de uitslag was dan ook in het voordeel van de Brink 1-2 wel te verstaan. Bij het eerste losschot van de wedstrijd stond de Brink een kleine tien meter achter maar door Steven Groeneveld werd dit gelijk weer recht gezet met een voorsprong van een meter. Nooit Gedacht gooide goed door, daarom had de Brink het lastig om bij te blijven, het verschil was uiteindelijk 40 meter in het nadeel van de Brink, het één na laatste schot van de tegenstander was een behoorlijke misser daarom kon de brink weer een voorsprong pakken van 10 meter en gooide Lars Niemeijer dit makkelijk uit. Bij de tweede periode had de Brink niks te vertellen en deze periode verloren ze dan ook met een dikke 50 meter. Bij de laatste periode begon de Brink super sterk met uitzondering van Gijs Broekhuis, Steven en Daan Groeneveld zorgden ervoor dat we een ruime voorsprong pakten van 30 meter. Bij het één na laatste schot van de Brink kende Tim Hendriks een geweldig schot hier had Nooit-gedacht niks op te zeggen daarom kon Lars Niemeijer deze periode makkelijk afmaken. brink B is hiermee opgeschoven naar een mooie 4e plaats.

Brink E, schoot een sterke wedstrijd tegen Vooruitzicht in Oldenzaal. Vanaf het losschot, door Jorg Smellink, was er gelijk een voorsprong van 15 meter, bij elk schot van de Brink werd er verder uitgelopen. Zelfs een vallende Bill Kottink, die dat zeer fraai deed en voor zijn val 9,7 punten kreeg, vergrootte de voorsprong. Deze ronde werd zoals alle rondes met twee schoten verschil gewonnen. Eigenlijk een simpele 3-0 overwinning tegen een leuk team van Vooruitzicht, die eigenlijk te hoog zijn ingedeeld. het knappe van het Brink team is dat ze geconcentreerd bleven doorschieten en echte lange schoten produceerden. Zo ook Wessel Broekhuis die elk schot kaars rechtuit had met de nodige vaart. Brink E bezet een gedeelde eerste plaats en de spanning aan kop blijft mede door een overwinning van Wilskracht E
.


Brink H grijpt koppositie.

Geplaatst 2 dec. 2018 05:54 door Marc Luft

Brink H mocht op de eigen brinkbaan aantreden tegen Nooit Gedacht H1 Beiden nog zonder puntverlies. Het eerste punt lag Brink H alleen met het 1e schot achter. Daarna heeft dit succesvolle team constant op voorsprong gelegen maar het verschil was nooit veel. Op het laatst liepen ze toch iets uit en was het bij het laatste schot gewoon uitschieten. Het tweede punt ging heel lang gelijk op. Enkele mindere schoten van de Brink zorgden ervoor dat Nooit Gedacht op t eind ca 15 meter voorkwam en uiteindelijk het punt binnenhaalde. Het derde punt kwam de Brink gelijk een meter voor en dit werd gestaag uitgebouwd. Toch kwam Nooit Gedacht terug en 3 schoten voor t einde lag de Brink nog maar 1 meter voor. Siem Flims, Mika Smellink en Julian Broekhuis zorgden er voor dat t punt met 40 meter verschil toch werd binnengehaald. Zo werd de topper tussen de 2 koplopers gewonnen en staat De Brink H nu alleen aan kop.

Brink E had een wedstrijd te schieten tegen de Wilskracht. Brink E zonder de geblesseerde toppers Jorg Smellink en Julian Broehuis hadden een zware wedstrijd tegen nummer twee uit de competitie. De eerste periode gingen beide teams goed van start en was het steeds de Wilskracht die een kleine voorsprong had. Aan het einde van deze periode was er een vroot'n hoop die de kloot van de Wilskracht lichtelijk remde en daardoor was er van de voorsprong niets meer over en lagen beide teams nagenoeg gelijk. Bill Kottink mocht deze klus klaren en dat lukte hem ook. Van de 12 schoten er 10 achter liggen en toch winnen..... De tweede periode was vergelijkbaar met de eerste ook hier bracht uiteindelijk het laatste schot de beslissing en bleek David Groeneveld iets cooler. In de derde periode waren de eerste 4 schoten van de Brink van een slecht niveau en hadden ze een achterstand van maar liefst 50 meter. En toch door mooie schoten van de Brink die zich hervonden was het wederom het laatste schot wat zou bepalen wie deze wedstrijd zou winnen. Het was de Wilskracht die vandaag sterker was. Beide teams hebben op dit moment evenveel punten en staan bovenaan. De spanning is compleet terug.

Brink B schoot in en tegen Hertme. Bij het eerste losschot kwamen ze 10 meter achter te staan maar na 4 zeer goede schoten van de Brink en een misser van de tegenstander lag de Brink opeens een half schot voor. Zo kon de Brink deze periode mooi en makkelijk uitschieten om het puntje binnen te halen. 
Bij de tweede periode had de Brink eigenlijks niks in te brengen, Hertme was gewoon beter en gooide super strak daarom verloren ze deze periode met bijna een schot lengte verschil. Bij de derde periode ging het bij de eerste 5 schoten gelijk op maar bij het tweede deel van de periode kende de Brink een paar mindere schoten. Waarop het verschil steeds groter werd, werd de kans steeds kleiner om dit puntje nog binnen te hengelen voor de brink. Daarom verloren we deze periode ook met 30 meter.


Steven Groeneveld gekwalificeerd voor kernploeg.

Geplaatst 20 nov. 2018 23:54 door Marc Luft   [ 20 nov. 2018 23:58 bijgewerkt ]

Steven Groeneveld heeft zich gekwalificeerd voor de kernploeg van de Nederlandse Klootschietersbond.
Na zes mooie wedstrijden op drie verschillende veldbanen is de Grolsch Champions Tour veld & zetten dit jaar weer afgerond. De laatste wedstrijd werd gehouden bij KV Zwolle. De inzet voor de Grolsch Champions Tour was dit jaar een ticket voor een internationale wedstrijd met Hemelvaart 2019 in Duitsland. Namens de NKB zullen de beste vier heren, de beste twee dames, de beste twee jongens en de beste twee meisjes afgevaardigd worden naar het Duitse Meldorf.

Op het veld bekroonde, de debuterende, Steven Groeneveld van de Brink zijn sterke optreden in de Champions Tour met een keurige tweede plaats en dus een ticket voor Duitsland. Mirco Breuker van Vooruitzicht behaalde een eerste plaats, door alle wedstrijden te winnen. Dat het spannend was bij de jongens bleek wel uit het feit dat er vier jongens op een gelijk aantal punten stonden. Dan wordt er gekeken naar het aantal schoten. In dit geval was dit ook gelijk. Tot slot is er gekeken naar de gegooide meters wat uiteindelijk de doorslag gaf.

Bij het onderdeel zetten waarbij een kleine kloot zo ver mogelijk door de lucht gegooid moet worden en waarbij alleen de gegooide afstand zonder uitrol telt, ging de winst bij de jeugd naar Steven Groeneveld.

Overige winnaars op het veld en zetten zijn bij de heren Rob Scholten, dames Silke Tulk, Jongens veld Mirco Breuker, jongens zetten Steven Groeneveld, meisjes veld en zetten Suzan Zieverink.


Winst voor alle Brinkteams!

Geplaatst 18 nov. 2018 09:34 door Marc Luft   [ 18 nov. 2018 10:59 bijgewerkt ]

Alle jeugdteams van Kv de Brink hebben deze koude maar heerlijke zondagmorgen allemaal de winst gepakt.
Brink B mocht aantreden tegen het altijd sterke Oud Ootmarsum. Gelijk bij het losschot was de Brink goed weg, gaandeweg de ronde schoot de Brink prima. Oud Ootmarsum kon simpelweg dit niveau niet aan. Deze ronde werd uiteindelijk met één schot voorsprong gewonnen. De tweede ronde was stuivertje wisselen, dan was het Oud Ootmarsum die met een paar felle uithalen de koppositie pakte en vervolgens was het de Brink die de juiste richting wist te vinden. Het was toch oud Ootmarsum die het tweede punt pakte. De Brink rook de overwinning en direct werd er een voorsprong genomen die men allen nog maar uitbouwde en op het eind bijna een schot was. Een verdiende 2-1 overwinning en een 4e plek.

Brink E mocht naar Weerselo waar de Gunne hen opwachtte. De baan was enigszins licht bevroren en op sommige plekken was het glad, maar niet gevaarlijk en dus kon de wedstrijd gewoon doorgaan. De Gunne met 4 man de Brink met 6 personen. In de eerste periode liet Julian Broekhuis zien, zijn uitstekende vorm nog steeds aanwezig was, tot en met het vierde schot ging de Brink E voortvarend van start. Het vijfde schot had niet de goede richting waardoor de ligging van het  6e schot lastig was en ook deze niet optimaal geschoten kon worden. Dit betekende een achterstand van 25 meter. Mede door Julian Broekhuis en Cisse Luft was er met het laatste schot toch nog een voorsprong van twee meter, helaas stond er op dat moment een boom in de weg waardoor dit puntje met een verschil van 1 meter naar de Gunne ging. De overige twee periodes waren weer van een ouderwets niveau alhoewel niet elke speler dit ook vond en werden eigenlijk simpel gewonnen door de Brink. Een 1-2 overwinning waardoor nummer twee Wilskracht een punt kon inlopen.

Brink H, had een makkelijke wedstrijd bij Nooit Gedacht H2, Elke periode werd er met een schotlengte of bijna schotlengte gewonnen. De jongens schoten gewoon een uitstekende wedstrijd en Nooit Gedacht had geen mogelijkheden om ook maar enigszins in de buurt te komen. Een 0-3 overwining was een feit. Volgende wedstrijd mag Brink H tegen mede koploper Nooit Gedacht H1 en dan zal duidelijk worden waar het naar toe kan gaan met dit jeugdige maar o zo talentvolle team.

Brinkjeugd goed bezig in de competitie

Geplaatst 4 nov. 2018 23:55 door Marc Luft

De derde speelronde van de Landelijke veldcompetitie is voor de Brink redelijk goed verlopen.
Vlaggenschip Brink B, mocht in Losser aantreden tegen Java, beide teams bezetten op dit moment de onderste twee plaatsen. In de eerste periode lagen beide teams continue dicht bij elkaar en was het spannend, echter op een gegeven moment liep Daan Groeneveld aan de verkeerde kant van de stok wat betekend dat het een geldig schot met nul meters is. Ook de tweede periode liep niet helemaal zoals verwacht, door enkele mindere schoten wat een 2-0 achterstand veroorzaakte. En toch met passie en nooit opgeven ging Brink B de laatste en derde periode tegemoet, de schoten waren raak en dit resulteerde in een ruime overwinning van 1,5 schot. De uiteindelijke stand van 2-1 verlies stond op het scorebord.

Koploper Brink E, mocht in Noord Deurningen aantreden tegen nummer twee op de ranglijst Nooit Gedacht. De jongens waren vanaf het begin scherp wat al te zien was aan de warming-up, waar na het opwarmen van de spieren al ontzettend lange schoten geproduceerd werden. Tegenstander Nooit Gedacht zag de bui al hangen. Gelijk bij het losschot liet Julian Broekhuis zien wat de bedoeling van deze dag was, met een enorme uithaal pakte hij de eerste 10 meter, gevolgd door een prima schietende Wessel Broekhuis en de voorsprong werd langzaamaan steeds groter. Cisse Luft plaatste zijn kloot vlak achter een verhoging in de baan waardoor deze een perfecte val kreeg en het schot een ongekende lengte had. Dit betekende de genadeklap voor de eerste periode. Ook de tweede periode liep bijna gelijkwaardig als de vorige, bij elk schot was het de Brink E die langzaam uitliep. Ook slopen er bij Nooit Gedacht een paar mindere schoten in. Uiteindelijk werd deze periode met ruim een schot verschil gewonnen. Ook in de derde periode was een ontketende en nog steeds goed geconcentreerd team van de Brink bij de les en liet door echt lange schoten zien vandaag geen punten weg te geven. Een duidelijke 0-3 overwinning was dan ook terecht, waardoord de koppositie verstevigd is.

Ook Brink H nog zonder puntverlies had een uitwedstrijd tegen Beuningen. Het team bestaande uit 8 acht spelers en 3 leiders toog met drie auto's richting Beuningen. Het eerste punt werd duidelijk met bijna een schot voorsprong gewonnen, door dit uitgebalanceerd team, waarbij men elkaar goed half staat. In de tweede periode was het verschil net een half schot en dat kwam door het steeds beter schietende Beuningen, maar een 0-2 voorsprong was een feit. Echt spannend was het in de de laatste en derde periode telkens was het stuivertje wisselen en bij het laatste schot lag de Brink 10 meter achter, Lars Groeneveld had de moeilijke taak om dit punt binnen te harken, maar met uiterste gedrevenheid en een krachtsexplosie van jewelste liet hij een schot zien waar de tegenstander geen antwoord op had en uiteindelijk wisten de jongens deze periode met een verschil van 20 meter te winnen.Een 0-3 overwinning en nog steeds zonder puntverlies.

Drie keer goud voor Brinkjeugd!

Geplaatst 21 okt. 2018 05:43 door Marc Luft

Zondag 21 oktober 2018 gaat de boeken in als een zeer succesvolle zondag voor de jeugd van Kv de Brink. Tijdens de rondewedstrijd op zowel veld als straat pakte drie teams van de Brink de eerste plaats.
Brink B schoot bij KV kolkersveld in Losser een zeer sterke wedstrijd onder aanvoering van Steven Groeneveld. De leiders Jochem Wennink en Wouter oude Vrielink waren lyrisch over de schoten van hun schutters. Steven Groeneveld laat de laatste tijd zijn meer dan uitstekende vorm zien door geweldige gerichte en super harde schoten. De vele trainingen werpen zijn vruchten af. Ook Daan Groeneveld weet na zijn comeback weer de juiste richting te vinden. Brink B wist uiteindelijk met 1 schot verschil te winnen.

Op de foto:
Boven: Leider Jochem Wennink, Kevin Veldman, Gijs Broekhuis, Lars Niemijer, 
onder: Tim hendriks, Daan Groeneveld en Steven Groeneveld


Brink E, zonder Sepp Niehoff en de geblesseerde Jorg Smellink ging super van start met Julian Groeneveld, aan deze reeks schoten kwam maar geen einde. De hele ronde schoten deze supertalenten een geweldige wedstrijd. Het eerste stuk op veld schoten de jongens in 9 keer de baan van Steeds vooruit in Oldenzaal uit. Het daaropvolgende stuk van 500 meter werd in 3 geweldige schoten van Wessel Broekhuis, Bill Kottink en Cisse Luft uitgeschoten. Het daarop volgende stuk straat werd dankzij een beetje geluk in een record aantal schoten uitgeschoten. Het zandpad was moeilijk te bespelen door het vele mulle zand, maar de jongens schoten professioneel verder en wisten de harde egale pekken prima te vinden. Een voorspong van drie schoten op nummer twee was het bewijs van het goede schieten! Het was een genot om het klootschieten van deze jongens te zien, vol plezier en super fanatiek. 
 
Op de foto:
Boven: Leider Marc Luft
Midden: Cisse Luft en Julian Broekhuis
Onder: Bill Kottink en Wessel Broekhuis

Brink H, schoot vandaag ook een uitstekende wedstrijd. Met het door hun behaalde aantal schoten waren ze in een klasse hoger zelfs nog tweede geworden. dat betekend dus dat ze van ongekend niveau waren in hun eigen klasse. Mikka Smellink nam zijn team op sleeptouw en vanaf het begin was de richting van de schoten goed. Het bleef niet allen bij het juist plaatsen maar ook de vaart kwam uit de spierballen en oerkreten. Super gemotiveerd en opbeurend naar elkaar werd de hele ronde uitgegooid. De altijd positieve Lars Groeneveld schoot strak en ook Julian Groeneveld en Wouter Muntel waren in prima vorm. 
Na afloop werd dit team nog verrast met een ijsje van Abraham Frank Groeneveld.

op de foto;
boven: Leider Martin Groeneveld
midden: Mikka Smellink, Lars Groeneveld, en leider Frank (Abraham) Groeneveld
onder: Wouter Muntel en Julian Groeneveld

Voor jeugd coördinator Erik Kamphuis kon deze dag niet beter en dat hij super trots was kon een ieder zien aan zijn grote glimlach op zijn gezicht, die er deze zondag niet meer afging.

Winst voor Brink E, verlies voor Brink B

Geplaatst 10 okt. 2018 12:28 door Marc Luft

Afgelopen zondag werd de tweede competitiewedstrijd verschoten van de veld competitie. Brink B schoot een matige wedstrijd tegen Nooit Gedacht. Vanaf het begin was het duidelijk dat Nooit Gedacht goed bij de les was en zeer sterk schoot. Dit in tegenstelling van Brink B, waarbij niet het gehele team de broodnodige trainingsarbeid tot zich kan nemen. Dat dit echt nodig was bleek door mindere schoten en vaker afzwaaiers te produceren. Een verliespartij van 0-3  was dan ook het resultaat en in het klassement een laatste plaats. Positief is de terugkeer van Daan Groeneveld, die een verdienstelijke wedstrijd schoot.
Brink E, schoot tegen de Vooruitzicht een prima partij. Uitblinker Julian Broekhuis schoot geweldige krachtige en juist geplaatste schoten waarop de tegenstander geen antwoord had. Elke periode werd er met ruim een schot gewonnen, geen enkel moment was de wedstrijd spannend, dus legden de leiders Bjorn Niemeijer en Marc Luft de schutters op om elk schot voor hun zelf te optimaliseren. Dat lukte dit talentvolle team deze zondagochtend zeker. Uithalen van Jorg Smellink en Sepp Niehoff waren een lust voor het oog. Een 3-0 overwinning was het uiteindelijke resultaat. Brink E staat hierdoor op een mooie eerste plaats.

Successen voor de Brink

Geplaatst 26 sep. 2018 03:57 door Marc Luft

Tijdens de jaarlijkse rondewedstrijd van de TKC heeft de jeugd van KV de Brink goede prestaties neergezet. Zo werd het B team kampioen van de hoogste klasse en het H2 team met allemaal nieuwe schutters kampioen in de laatste klasse.

Brink B ging met 5 fanatieke schutters richting Lattrop Brekkelenkamp. Gelijk in het begin waren de jongens fantastisch aan het gooien, na 3 schoten lagen ze al 2 schoten voor op de tegenstander.  Dit verschil bleef bijna de hele wedstrijd, beide teams gooiden goed met uitzondering van Steven Groeneveld die gooide de wedstrijd van zijn leven. Wat een fantastische schoten!!  Op het laatste stuk van de ronde werd het verschil vergroot, de jongens wisten de voorsprong uit te bouwen naar 3 schoten. Dit bleek meer dan genoeg voor de overwinning van de wedstrijd. Brink B won met 34 schoten en 27 meter verdiend de wedstrijd! De schutters bij het B team zijn; Kevin Veldman, Gijs Broekhuis, Lars Niemeijer, Tim Hendriks en Steven Groeneveld, leider is Jochem Wennink.


Brink H2 heeft een zeer spannende wedstrijd tegen Hertme geschoten. Eerste gedeelte kwamen we een schot achter. Op de Ageleresweg werd dit door goed schieten ingelopen en bij het begin van de Hezebergweg was het gelijk. Hier begonnen we goed en kwamen gelijk op een schot voorsprong wat Hertme snel weer teniet deed maar Brink bleef wel een kleine voorsprong houden. Bij de finish was het spannend of de kloot van Hertme de streep zou passeren. Uiteindelijk waren ze 3,5 mtr. erover en moest Zen Veelers met het laatste schot hier voorbij schieten. Dit lukte en we waren met 46,5 mtr over de streep geëindigd. Beide teams in 44 schoten.  Toen was het wachten op de andere teams. Oud Ootmarsum finishte later in 45 schoten en Wilskracht in 53. De winst was een feit. Het H2 team bestaat uit; Zen Veelers, Siem Flims, Wouter Muntel en Stan Damhuis met leider Frank Groeneveld

Competitie is weer gestart.

Geplaatst 9 sep. 2018 06:56 door Marc Luft

De vakantie is voorbij de eerste trainingen zijn weer geweest en vandaag zijn de eerste competitiewedstrijden van de Landelijke veld Competitie verschoten. KV de Brink doet dit jaar met drie teams mee. Brink B, Brink E en Brink H.
Brink B wat behoorlijk verjongd is met Kevin Veldman, Tim Hendriks en Bas Wassink  mocht aantreden tegen Lattrop Breklenkamp B. Lattrop bleek een goed uitgebalanceerd team te hebben met allemaal constante schutters die aan elkaar gewaagd zijn. In Brink B is het nog even zoeken, maar geweldige schoten van voornamelijk  Steven Groeneveld lieten zien dat er nog veel in het "vat" zit, Tim Hendriks was geblesseerd. Helaas voor deze jongens kwam deze wedstrijd ietwat te vroeg en werd er verloren met 3-0.
Brink E, met versterking Wessel Broekhuis en de zieke Sepp Niehoff, liet er vandaag geen gras over groeien en schoten een wedstrijd van ongekend niveau. Elke schutter schoot voor de volle 100% en tegenstander Ons Streven had geen antwoorden op een ontketend Brink E. Elk schot was raak en juist van richting met ontzettend veel vaart. Alle periodes werd er met een schot voorsprong gewonnen. uitslag 3-0 winst. Voor de trainers Bjorn Niemeijer en Marc Luft was het een genot om deze wedstrijd te leiden.
Brink H, het eerste punt met 1,5 schot gewonnen. Vanaf het losschot constant voor gelegen en langzaam aan werd ieder schot uitgebouwd. Het tweede punt ging iets moeilijker, bij het omlegpunt kwamen ze zelfs een schot achter, maar Lars, Julian en Mika zorgden voor de ommekeer en toen lagen ze zelfs een schot voor. Ons Streven kwam nog iets terug maar bleef op 3/4 schot achterstand steken. Het derde punt ging meer gelijk op het verschil is nooit groter dan 40 meter geweest. Het laatste schot van Stan Damhuis was echter zelfverzekerd en met een half schot verschil gewonnen. uitslag 3-0!

Jubileumkamp meer dan geslaagd.

Geplaatst 3 jul. 2018 11:22 door Marc Luft   [ 3 jul. 2018 11:47 bijgewerkt ]

Ook KV de Brink is geslaagd! In dit geval de jeugdcommissie die een meer dan geslaagd weekend voor alle jeugdleden van KV de Brink heeft georganiseerd.Op vrijdagavond rond 18:30 uur was het druk bij cafetaria café de Mors, alle jeugdleden en ouders/ broers en zussen, waren aanwezig om de bagage af te leveren en een ieder een geweldig kamp te wensen. Verrassing was de jubileum-cake van Cristl Kottink. Michel Groeneveld verzorgde het vervoer van de bagage, de rest ging op de fiets naar .........Albergen. Dit jaar speelde het jubileumkamp zich af in het multifunctionele accommodatie Albergen, geweldig netjes en van alle gemakken voorzien. 

De vrijdagavond stond in het teken van de dropping. Lastig was het kanaal, het gehele weekend was het weer geweldig, maar in de nacht toch te koud om een natte overtocht te maken over het kanaal. Uiteindelijk heeft iedereen de terugtocht volbracht met smokkelwaar, drie ballonnen met een doorsnede van één meter. Master of survival Marc Luft met zijn secondant Lars Niemeijer waren met hun groep hier wederom het meest bedreven in. Jeugdcoördinator Erik kamphuis was onder de indruk van de survival en smokkel skills. De nacht werd, veel's te laat, afgesloten bij een gezellig kampvuur. 

Na een overheerlijk ontbijt was levend stratego in het nabij gelegen bos een prima middel om iedereen weer scherp en vooral wakker te krijgen. op de grote speelheuvel was er door Bjorn Niemeijer en Michel Groeneveld een heuse waterglijbaan neergelegd en werden er diverse records behaald qua afstand, stijl en durf. 

Chef-kok Erik Kamphuis verzorgde een uitstekende lunch en konden de jongens richting Frans Marie, alwaar de kano's gereed lagen. Drie personen zijn nooit verder gekomen dan 50 meter van hun startpunt en 12 keer kopje onder. Jorg Smellink liet zien hier bijzonder bedreven in te zijn met in zijn kielzog Lars Groeneveld, die zijn spieren aansprak. 
De avond werd gevuld met een kampvuur-quiz met diverse vragen over Ootmarsum, klootschieten en alledaagse wereldse wetenswaardigheden. Frank Groeneveld en zijn team wisten veruit het meeste goed te beantwoorden en bleken bestand tegen weinig slaap.

De zondagochtend stond in het teken van de finale om de NKB cup veld. Brink A had diverse mooie wedstrijden gewonnen en was verdiend finalist. Tegenstander Beuningen bleek geen kamp te hebben gehad en was veel constanter dan de jongens van de Brink. Een verdiende overwinning voor Beuningen waarbij de brink niet kansloos was geweest.

Na alles netjes opgeruimd te hebben, werd de terugreis naar Ootmarsum gemaakt. Alle ouders, broertjes en zusjes stonden klaar om de jongens en hun begeleiders welkom te heten en terug te kijken op een meer dan geweldig kamp. Erik Kamphuis was verheugd bij zo veel saamhorigheid en sfeer van de groep.
De jeugdleden waren enorm enthousiast en vol van verhalen over het jubileumjeugdkamp van KV de Brink 2018!

Enkele foto's hebben we op deze pagina geplaatst, meer foto's kun je hier bekijken.

1-10 of 118