Jeugd nieuws‎ > ‎

2e wedstrijd juniorencompetitie K.V. de Brink

Geplaatst 9 okt. 2017 00:03 door Marc Luft
De tweede wedstrijd van de competitie moest de Brink allerlei noodgrepen uithalen om alle teams te laten klootschieten. Brink A miste twee personen daarom moesten twee schutters van Brink D meedoen, zij werden weer aangevuld met een schutter uit Brink F, waardoor Brink H uiteindelijk met 3 personen aan de wedstrijd kon beginnen. 
Daarom beginnen we met Brink H, dat het meest te leiden had van deze situatie. Brink H schoot een goede wedstrijd, echter puur op kracht was Ons Streven uit Tilligte de betere. Toch door geconcentreerd te blijven en niet op te geven haalden ze toch nog een puntje binnen. Een klasse prestatie.
Brink F, zonder topspeler Julian Broekhuis schoot een spannende wedstrijd. De teams waren aan elkaar gewaagd en het was de "constantheid" die uiteindelijk de beslissing bracht. In de eerste periode lag Lemselo de Eendracht ruim voor, maar door een misser gaven ze dit punt aan Brink F. De tweede periode kwamen er aan de Brinkzijde wat mindere schoten, de richting was niet optimaal. Hierdoor pakte Lemselo de Eendracht deze periode. De derde periode werd gelijk door een wat minder schot aan de Brinkkant beslist, maar een compliment voor alle jongens die er wel vol voor bleven gaan. Langzaam werd de achterstand minder, maar het mocht niet meer baten, Lemselo de Eendracht won verdien deze wedstrijd met 1-2. 
Brink D schoot tegen Vooruitzicht een goede wedstrijd invalster Aniek Veelers gaf alles wat mogelijk was. Helaas bleek dit niet voldoende te zijn om een punt te bemachtigen deze wedstrijd. Een 3-0 nederlaag tegen het sterke Vooruitzicht was hun deel.
Brink A, mocht thuis aantreden tegen Vooruitzicht. Met twee invallers begonnen ze aan de wedstrijd. Kampioenkandidaat Vooruitzicht liet ook deze wedstrijd zien niets te willen weggeven. Door goed en constant schieten haalden ze een 0-3 overwinning op Brink A. Kevin Veldman en Cas Niehoff schoten een goede wedstrijd.


 
Comments