Jeugd nieuws‎ > ‎

3 overwinningen Brinkteams

Geplaatst 1 mrt. 2015 05:07 door Peter Veelers   [ 2 mrt. 2015 06:25 bijgewerkt door Marc Luft ]
Oud Ootmarsum F-Brink E: 0-3


1e ronde: begin ging gelijk op. Bovenop de bult kwam Brink ruim op voorsprong en bouwde dit uit tot ruim 1 schot. Laatste schot deed Oud Ootmarsum hele lange maar Julian Groeneveld schoot er met een even lang schot weer voorbij zodat Sepp Niehof niet eens meer hoefde te gooien.
2e ronde kwam O.O met een heel lang losschot gelijk al op ruime voorsprong. Dit werd geleidelijk uitgebouwd tot ruim 1 schot. Bij omlegpunt deed Lars Groeneveld een enorm lang schot en lag het weer gelijk. Tot het eennalaatste schot bleef het gelijk tot Wessel Broekhuis een heel lang schot produceerde en gelijk een schotlengte voor kwam en zodoende het 2e punt binnen was.
3e punt begon O.O met heel lang losschot echter Sepp Niehof deed een doodloper en lag zeker 20 meter verder. Brink bleef strak doorschieten en kwam al snel op 1 schot voorsprong. Oud Ootmarsum zag 't niet meer zitten en Brink wist er zelfs 2 schoten van te maken. Al met al verdiende overwinning met 4 uitblinkers. 

De Brink A moest aantreden tegen de ongeslagen kampioen, Beuningen A. Beuningen was duidelijk een maatje te groot en 2 jaar ouder. Toch konden een aantal Brinkschutters aanpikken bij het niveau van Beuningen. Beuningen won met 3-0. 

Brink B tegen Hertme C. 3-0
De 1e periode begon goed door een lang losschot van Steven. Tjerk gooide daarna goed de bocht door. Ook bas en gijs waren goed op dreef vandaag. Dit was Hertme C vandaag niet.
Zij hadden diverse afzwaaiers en minder goed geplaatste schoten.  De Brink B bleef goed doorschieten , wat resulteerde in een 3-0 overwinning.

Lattrop Breklenkamp E - Brink C 1-2
De Brink C kende een slechte start tegen Lattrop Breklenkamp E. Maar aan het einde van de eerste periode kwam de klad er in bij Lattrop en kwam de Brink op gelijke hoogte. Helaas gingen de laatste 2 schoten mis waardoor het eerste punt naar Lattrop ging. In de tweede periode schoot de Brink prima. Er werd maar liefst met 2 schoten verschil gewonnen. In de derde periode schoten beide teams prima. Bij het laatste schot was het verschil 20 cm. Het Laatste schot van Lattrop was te laag en liep van de straat af. Daan Groeneveld bleef erg rustig en gooide ruim 30 meter verder zodat een 2-1 overwinning een feit werd. 

Hertme F - Brink D 3-0
In de eerste periode begonnen beide teams met mindere schoten, toch was het de Brink die voorzichtig de voorsprong nam. Door de vele scherpe bochten in het parcours kwam de Brink niet goed uit en verloor daarmee de voorsprong en uiteindelijk ook deze periode. 
Hertme had de smaak te pakken en schoot zeer goed, de Brink kende zeer goede schoten afgewisseld met net zoveel slechte. De één gaf het op de diepe en natte sloot en de ander vond de straat te smal. Het was in ieder geval duidelijk dat Hertme ook deze tweede periode naar zich toetrok.
De Brink D probeerde in de derde periode toch nog een punt mee te nemen, en een superlang schot van Gies werd beantwoord met een 10x "weerkomend" schot van Hertme beantwoord. Het geluk dwing je af. Ook deze periode had de Brink het nakijken op een ontketend Hertme. Waardoor de 3-0 nederlaag een feit was.


Comments