Jeugd nieuws‎ > ‎

Alle Brinkteams naar overwinning

Geplaatst 7 mei 2017 05:48 door Peter Veelers   [ 11 mei 2017 05:08 bijgewerkt door Marc Luft ]
Titelverdediger Brink A kon nog even flink roet in het eten gooien van koploper Vooruitzicht A. Brink A had reeds haar kansen verspeeld in de eerste 2 wedstrijden door 2 3-0 nederlagen. Vooruitzicht kon bij 3-0 winst de kampioensvlag hijsen. De eerste 2 periodes was het De Brink dat de lakens uitdeelde. Vooruitzicht kreeg geen kans waardoor De Brink een 2-0 voorsprong nam. In de derde periode was het spannend. Vooruitzicht won uiteindelijk met 10 cm verschil. Dit punt bleek achteraf niet genoeg omdat Beuningen A met 3-0 won, waardoor Beuningen zich kampioen kan noemen. De Brink eindigde als vierde met 5 punten achterstand op de kampioen. 

Brink C kreeg de punten kado van Hertme. Hertme gaf te kennen niet genoeg spelers op de been te kunnen brengen. Daarmee werd het puntentotaal verdubbeld naar 6 en wist het tot een gedeelde laatste laats te stijgen. 

De Brink G trad aan tegen Vooruitzicht G. Vooruitzicht staat op de tweede plaats met 1 punt voorsprong op De Brink. De eerste periode werd met een schotlengte gewonnen door De Brink. In de tweede periode was Vooruitzicht de bovenliggende partij en won terecht deze periode. De Brink gaf niet op en wist met een schotlengte verschil de derde periode te winnen. Door deze 2-1 overwinning eindigen beide teams met een gelijk puntenaantal op de tweede plaats. De Brink won echter de onderlinge duels. 

De Brink H kreeg de punten kado. Wederom wist een team van Hertme niet genoeg spelers te hebben. De Brink H veroverde met deze overwinning een verdienstelijke tweede plaats met slechts 1 punt achterstand op de kampioen De Gunne. 

De Brink I was enorm in vorm. Met de gebroeders Muntel als nieuwelingen in hun midden. Ondanks dat zij op de laatste plaats stonden wisten zij met ruime cijfers te winnen van Vooruitzicht. Door een 3-0 overwinning op de nummer 4 wordt de laatste plaats nu gedeeld met Ons Streven. Een prima prestatie van dit jonge team. 


Comments