Jeugd nieuws‎ > ‎

Alle jeugdteams van de Brink op winst.

Geplaatst 24 feb. 2019 11:58 door Marc Luft
Brink B heeft een prima wedstrijd geschoten tegen Oud Ootmarsum. Vanaf het begin tot het einde was de Brink de betere en volgens de leiders van het team hadden ze een topwedstrijd geschoten. Dit resulteerde in een 1-2 overwinning. Door de werkzaamheden in het Springendal, die ook al in de media is besproken, was de conditie van de baan minder.

Brink E schoot tegen de Gunne weer een ouderwetse wedstrijd, het lijkt of deze jongens de zon nodig hebben om een geweldige wedstrijd te schieten. De eerste periode begon vanaf het losschot van Julian Groeneveld met een voorsprong van 20 meter goed voor de Brink. Deze periode werd professioneel uitgeschoten mede door Wessel Broekhuis en het eerste punt was een feit. In de tweede periode mocht Bill Kottink het "bal" openen. Onder toeziend oog van Brink H liet hij een geweldig schot zien en menig contract werd hem aangeboden. Daarop volgde een perfect geplaatst schot van Cisse Luft en wederom Julian Groeneveld en het was een feit dat na drie schoten de Brink een schot voorsprong had. de gretigheid spatte van het team en de jongens bleven prima door schieten. De tweede periode werd dan uiteindelijk met ruim twee schoten voorsprong gewonnen.
In de derde periode waren het Jorg Smellink en Sepp Niehoff die de toon zette en het was een genot om deze wedstrijd te mogen meemaken. Gretigheid, concentratie en aanmoedigingen zijn de ingredienten die dit team vandaag liet zien en dan volgend de schiet meters vanzelf. Een mooie en zeer verdiende 3-0 overwinning.

Brink H heeft met 3-0 gewonnen van Nooit Gedacht H2. In de eerste periode vanaf het losschot kwamen ze op voorsprong en gedecideerd werd dit uitgebreid tot een schotlengte op het eind. De tweede periode was spannender. Vanwege de vaste volgorde kwamen de sterkere schutters pas op het eind van de periode aan bod. Uiteindelijk zorgen de routiniers ervoor dat ook het 2e punt werd binnengehaald. De derde periode begon gelijk met een goede voorsprong die nog verder werd uitgebreid tot bijna een schot. Op het laatst werd de voorsprong nog iets minder maar het laatste schot hoefde Zen Veelers nog maar 20 meter. Dat bleek een makkie en was 3-0 een feit.