Jeugd nieuws‎ > ‎

Brink A bereikt straatfinale NKB cup

Geplaatst 4 jul. 2016 11:17 door Peter Veelers   [ 4 jul. 2016 11:19 bijgewerkt ]
Vanavond wist de Brink A af te rekenen met Reutum A en wist daarmee de finale om de NKB cup te bereiken op 27 augustus te Haarlo. Een dag na afloop van het vermoeiende Brinkkamp wachtte alweer een belangrijke wedstrijd. 

Op de ruwe Wiemselweg bleek de Brink in de eerste ronde van 12 schoten te sterk voor Reutum. Bij het omlegpunt kwam Reutum nog dichtbij. Maar lange schoten van Ruben Sleiderink en Gijs Oortman bracht de Brink in veilige haven. In de tweede ronde wist de Brink na 3 schoten, na wederom een lang schot van Gijs Oortman, een flinke voorsprong te pakken. Reutum kende een slechte serie van 4 schoten en raakte bijna 3 schoten achterop. Het negende schot van Reutum was heel sterk, de Brink moest een schot inleveren. Maar Reutum was niet meer bij machte om naderbij te komen. Op 10 meter na won de Brink met 3 schoten. In de finale wacht AKF of Vooruitzicht als tegenstander. 

Ook op het veld is de Brink nog in de race. In de halve finale wacht Lattrop 
Breklenkamp. Na het kampioenschap in de hoogste jeugdklasse wachten misschien nog meer kersen op de taart. Op de foto, Jesse Wennink, Steven Groeneveld, Ruben Sleiderink, Jelle Kamphuis, Gijs Oortman en de leiders Peter Sleiderink en Michel Groeneveld. 
Comments