Jeugd nieuws‎ > ‎

Brink A, C en D scoren de eerste punten

Geplaatst 30 sep. 2014 11:19 door Peter Veelers   [ 30 sep. 2014 23:55 bijgewerkt door Marc Luft ]
De Brink A trad aan tegen Lattrop Breklenkamp. Gemiddeld is deze ploeg 2 jaar ouder maar toch wist de Brink goed partij te geven. Een 2-1 nederlaag leverde het eerste punt op. Zelfs een 2-1 overwinning was nog binnen handbereik, maar dit lukte net niet.
 
De Brink B had een zware ochtend bij Soasel A. Ook dit team was gemiddeld een jaar of 2 ouder, dit gaf toch teveel krachtsverschil. Een 3-0 nederlaag was het resultaat.
 
Het puntloze Brink C trad aan tegen het eveneens puntloze Lattrop Breklenkamp F. Deze wedstrijd tegen leeftijdsgenoten verliep prima voor de Brink. In de tweede periode was er even een achterstand, maar over de hele wedstrijd was de Brink net iets sterker en won dan ook met 3-0. Het hele team was prima op dreef, vooral Gies Grimberg bleek enorme vooruitgang te hebben geboekt tijdens privetrainingen van zijn vader, hij schoot een prima wedstrijd.
 
De Brink D trad op eigen baan aan tegen Hertme E. Ondersteund door veel supporters kwam de Brink in de eerste periode net iets tekort. Maar in de tweede periode waren de rollen gedraaid. De Brink won onder enorme vreugde haar eerste punt. In de derde periode kon een vroege achterstand niet meer hersteld worden ondanks een geweldig schot van Cisse Luft.het resultaat was een 2-1 nederlaag voor dit erg jonge team.
Na afloop waren de kinderen erg trots op hun behaalde resultaat en konden onder genot van een glas cola de wedstrijd evalueren. 
 
 
 
 
 
Comments