Jeugd nieuws‎ > ‎

Brink A en G winnen TKC ronde

Geplaatst 25 sep. 2016 09:31 door Peter Veelers   [ 26 sep. 2016 00:59 bijgewerkt door Marc Luft ]
Deze keer was er geen competitie maar een ronde georganiseerd voor de TKC teams. In 4 klasses waren de teams verdeeld. Tevens werd er op 4 locaties geschoten. De A klasse schoot in Nutter vanaf camping De Witte Bergen. De Brink A schoot niet best. Zij waren dan ook verbaasd dat zij met 41 schoten winnaar werden in de A klasse. De voorsprong was 2 schoten op de nummer 2. De schutters zijn, Jesse Wennink, Ruben Sleiderink, Steven Groeneveld, Gijs Oortman en Jelle Kamphuis.

De Brink C schoot in Lattrop een redelijke wedstrijd. Zij eindigden op de vijfde plaats met 39 schoten. Slechts 3 schoten achter de winnaar (36 schoten).
De Brink G, H en I gooiden in de D klasse allen bij Wilskracht, nabij het pittoresque Agelo. Het krachtsverschil was gering. Er werd zowel op straat als de baan geschoten. De baan lag er kortgemaaid perfect bij.  In een veld van 8 teams werd Brink I 8e met 31 schoten. Een schot verschil met nummer 7, Oud Ootmarsum. De Brink H werd met 28 schoten vijfde. De nummers 1, 2 en 3 eindigden allen met 26 schoten. De Brink G eindigde met de meeste meters over de streep als eerste, vlak voor Wilskracht H en Oud Ootmarsum G. De schutters van Brink G zijn, Tim Hendriks, Gies Grimberg, Kevin Veldman, Aniek en Tessa Veelers.Comments