Jeugd nieuws‎ > ‎

Brink A en I behouden koppositie

Geplaatst 6 dec. 2015 12:41 door Peter Veelers   [ 7 dec. 2015 09:52 bijgewerkt door Marc Luft ]
De Brink A moest op bezoek bij Lattrop Brecklenkamp A. De Brink A had geen enkele moeite met deze tegenstander en won dan ook met 3-0. In de stand blijft de voorsprong 1 punt op naaste belagers Nooit Gedacht en Beuningen. Over 2 weken staat de topper tegen Nooit Gedacht op het programma.

De Brink D verloor ondanks een goede wedstrijd met 3-0 bij Steeds Vooruit. Bram Steghuis moest zich na een gourmetavond, met iets teveel rauw vlees, ziek afmelden. De beide coaches gaven aan dat er punten gescoord hadden kunnen worden met hem erbij. Dus het wachten is nog steeds op het eerste punt.
De Brink H trad aan tegen Lemselo. Ondanks het grote verschil in punten had de Brink erg veel moeite met Lemselo dat een prima wedstrijd schoot. In 2 periode's lag de Brink 2 schoten voor het einde zelfs nog op achterstand maar wist dit toch nog om te buigen naar een 3-0 overwinning mede door sterke schoten van Gies Grimberg en Bas Wassink.

De Brink I had geen enkele moeite met Steeds Vooruit. Met bijna vaste "stoklegster" Petra Broekhuis. Elke periode werd ruimschoots gewonnen zodat de koppositie geen enkel moment in gevaar kwam. Kars ter Braak lijkt op dit moment ook in topvorm te komen net als de altijd goed schietende Julian Broekhuis. De voorsprong op nummer 2 is ruim met 4 punten. De coach, Marc Luft, aast op een dubbel, aangezien hij met zijn volleybalteam afgelopen zaterdag al kampioen werd.

De Brink J ging met een nieuwe trainersstaf bestaande uit Cor Steguis, Marian en Gerald Wassink op bezoek bij de nummer 2 Lemselo. Er werd sterk geschoten. De verschillen waren gering. Mede door tactische ingrepen van Marian hield de Brink 1 punt over aan deze wedstrijd. De thuiswedstrijd ging nog kansloos met 3-0 verloren. Nu was er een 2-1 verlies met veel perspectief.