Jeugd nieuws‎ > ‎

Brink A niet opgewassen tegen Nooit Gedacht

Geplaatst 20 dec. 2015 04:18 door Peter Veelers   [ 20 dec. 2015 09:00 bijgewerkt door Marc Luft ]
In de A klasse schoot de Brink A tegen nummer 2, Nooitgedacht A. De Brink was koploper met 1 puntje meer dan Nooit Gedacht. De Brink kwam echter van een koude kermis thuis. Het was niet opgewassen tegen het viertal van Nooitgedacht. Elke periode werd met ruim verschil verloren.

De Brink D schoot niet best tegen Vooruitzicht D. Er werd ruim verloren met 3-0, mede door een aantal missers aan Brinkzijde.

De Brink H schoot tegen Nooit Gedacht H een redelijk sterke wedstrijd. Er werd met 3-0 gewonnen. De eerste periode werd met 40 meter verschil gewonnen, de tweede en derde periode was het het verschil een schotlengte.

Koploper Brink I had het moeilijk in de eerste periode tegen Vooruitzicht I. Deze periode werd dan ook verassende verloren. In de tweede en derde periode werd orde op zaken gesteld zodat de wedstrijd toch nog met 2-1 naar de Brink ging. Nu kan de Brink I op 3 januari nog geen kampioen worden door het puntverlies. Het zal bij een goed resultaat 2 weken langer moeten wachten...

De Brink J was op bezoek bij Nooitgedacht. Zij schoten een prima partij dat met 3-0 gewonnen werd. Na afloop tracteerde Ronnie Niehof op patat, dat er om 1100 uur 's ochtends in ging als koek.