Jeugd nieuws‎ > ‎

Brink A opnieuw naar overwinning

Geplaatst 20 nov. 2016 04:54 door Peter Veelers
op eigen baan nam de Brink A revanche tegen de nummer 3, Nooitgedacht A. De uitwedstrijd werd met 3-0 verloren. Nu werd de eerste periode met 4 meter verloren. In de tweede en derde periode werd orde op zaken gesteld en werd ruim gewonnen. Een 2-1 overwinning tegen de nummer 3 zat dus in de tas.

De Brink C boekte haar eerste overwinning van het seizoen. Dat kostte de leiding een rondje frikandellen. Op eigen baan werd Soasel C verslagen. In de eerste periode won de Brink met 20 meter verschil. In de tweede periode ging het van een leien dakje. De Brink won met 2 schotlengtes. In de derde periode was de fut er uit en was Soasel te sterk. Maar de Brink C won met 2-1.

De Brink G kende een prima ochtend in Losser bij Java. Elke periode werd met ongeveer 40 meter verschil gewonnen. Er werd sterk geschoten. De 3-0 overwinning was dan ook terecht.

De Brink H kende een zware ochtend bij Nooitgedacht. De wedstrijd werd met 2-1 verloren. Meer zat er vandaag niet in.

De Brink I verloor kansloos bij koploper Wilskracht I. Elke periode werd met een ruime schotlengte verloren.