Jeugd nieuws‎ > ‎

Brink A opnieuw naar overwinning

Geplaatst 4 dec. 2016 04:45 door Peter Veelers
De zevende speeldag bij de junioren werd verschoten onder prachtige weersomstandigheden op aangevroren banen. De Brink A nam het op eigen baan op tegen Beuningen. Een oude bekende, uit de NKB cup finale. De uitwedstrijd ging nog met 3-0 verloren. De Brink A schoot echter in de eerste 2 periode's een prima wedstrijd. Er werd met ruim verschil gewonnen. De derde periode ging toch naar Beuningen. Door enkele missers aan Brinkzijde werd deze periode eigenlijk weggegeven aan Beuningen. Toch een 2-1 overwinning tegen deze sterke ploeg.

De Brink C moest Lars Niemeijer missen vanwege een blessure. De wedstrijd tegen Beuningen werd met 3-0 verloren. In de derde periode waren er nog kansen door missers bij Beuningen. Maar Beuningen herstelde zich op tijd en stelde orde op zaken.

De Brink G gooide een prima wedstrijd bij de Toekomst. Thuis werd nog verloren van deze tegenstander. Maar vandaag was de Brink heer en meester. Elke periode werd met meer dan een schotlengte gewonnen. Met deze 3-0 overwinning klom De Brink naar de tweede plek op de ranglijst.

De Brink H ging op bezoek bij koploper Beunungen. Er werd prima geschoten tegen deze sterke tegenstander. Er werd een 2-1 nederlaag geleden. Maar de tweede periode kende een magistraal einde met een buitenaards schot van Bill Kottink en door het genadeloos afmaken van Cisse Luft. Dit was mogelijk gemaakt omdat de achterstand beperkt
 was  door de beesten Julian Broekhuis, Kars Ter Braak en Jorg Smellink

De Brink I nam het ook op tegen Beuningen. Ook zij verloren met 2-1. Het was een mooie wedstrijd. Het eerste punt ging met slechts 2 meter verschil verloren. Het tweede punt begon Beuningen met een uit de hand gevallen kloot, een schot van slechts 3 meter.  De Brink won deze periode met 70 meter verschil. De derde periode werd slecht begonnen en werd uiteindelijk met 15 meter verschil verloren.