Jeugd nieuws‎ > ‎

Brink B en C scoren punten in Hertme

Geplaatst 21 dec. 2014 02:51 door Peter Veelers   [ 22 dec. 2014 01:51 bijgewerkt door Marc Luft ]
Ons b-team moest vandaag schieten tegen hekkensluiter Hertme-b.

Op de mooie maar natte hertmebaan had ons b team geen enkele moeite om alle 3 punten binnen te slepen. Alle teamleden waren goed bij de les en presteerden zeer goed.

Brink C ging op bezoek bij de nummer 2 van de ranglijst, Hertme D. Het verschil op de ranglijst was niet te zien. Vanaf het eerste schot was er nauwelijks verschil. Hertme lag continu op voorsprong maar nooit meer dan 5 meter verschil. Het laatste schot moest de beslissing brengen. Hertme won met 4 meter verschil. In de tweede periode waren er aan Brinkzijde enkele slechte schoten. Er werd dan ook verloren met een schotlengte verschil. In de derde periode was de Brink weer bij de les. Vanaf het eerste schot werd een voorsprong genomen. De maximale voorsprong was zelfs een schotlengte. Twee schoten voor het einde maakte Daan Groeneveld het nog spannend. Hij gleed uit, zijn kloot kwam in de wei terecht. Tim Hendriks maakte het karwei af met 10 meter voorsprong. Thuis werd dik verloren van deze tegenstander. Nu werd het 2-1 voor Hertme. De Brink is door het wekelijks trainen goed vooruit gegaan.

Brink D mocht aantreden tegen Wilskracht E. Het startpunt werd verlegd i.v.m. het enorm natte begin op de Brinkbaan. Wilskracht begon met een schot wat de startlijn niet eens haalde en mocht dus overschieten. Dit wisten ze goed uit te buiten en er werd gelijk een voorsprong gepakt van enkele meters. Gestaag deze periode vorderde liep de Wilskracht steeds verder uit en werd met meer dan een schotlengte gewonnen. De tweede periode was een kopie van de eerste, zowel Cisse Luft als Julian Groeneveld haalden hun kunnen niet. Wilskracht won ook deze periode verdiend. De derde periode werd er begonnen met een kleine voorsprong, na tien schoten lagen beide teams nog gelijk. Wilskracht kende een super krachtig einde en de Brink was niet bij machte om bij te blijven. Uitblinker bij de Brink was Bill Kottink.
Comments