Jeugd nieuws‎ > ‎

Brink C en D boeken overwinning

Geplaatst 7 dec. 2014 02:47 door Peter Veelers   [ 7 dec. 2014 23:27 bijgewerkt door Marc Luft ]
Op eigen baan mocht de Brink A aantreden tegen koploper, Beuningen A. Deze jongens zijn gemiddeld 2 jaar ouder en schieten ook nog eens enorm sterk. Kortom, de Brink A kreeg geen poot aan de trapper. De Brink A schoot naar eigen vermogen maar moest toezien dat Beuningen met een ruime 3-0 overwinning naar huis ging.

Vandaag stond De Brink B tegen Soasel A op het programma, de nr 2 tegen de nr 4 met wel 10 punten verschil.
De Brink begon niet goed, enkele schoten waren niet goed of te hoog geplaatst.
Soasel wist met gemak het 1e punt binnen te halen.
De 2e en 3e periode werd er veel beter geschoten, maar Soasel was gewoon veel sterker.
Tevens was het leeftijdsverschil groot.
Helaas werd het een 0-3 nederlaag voor ons B- team.

De Brink C schoot een prima wedstrijd tegen Lattrop Brecklenkamp F. Elke periode werd met minimaal 1 schot verschil gewonnen. Aniek Veelers was de uitblinkster aan Brinkzijde. Aan het einde van de eerste periode leek het nog even mis te gaan. Maar Tim Hendrikx herstelde een afwijkend schot van Daan Groeneveld. In de tweede periode werd het verschil gelijk al gemaakt. Na 4 schoten was er al een schotlengte verschil. In de derde periode gaf Lattrop Brecklenkamp meer tegengas. Maar ook de Brink schoot prima met onder meer een lang schot van Gies Grimberg. Tessa Veelers en Daan Groeneveld waren weer goed bij de les door het produceren van prima schoten. Dit betekende een verdubbeling van het aantal punten van 3 naar 6.

Brink D was niet helemaal compleet, Julian vierde een Belgische Sinterklaas en Teun was ziek. Desondanks reisde Brink D vol goede moet naar Hertme, waar het F team hen opwachtte, op een prachtige baan. Bij het inschieten werden alle mindere worpen al 'vergooid'. 
Hertme F begon de eerste periode met een uitstekend schot, waarop Sepp een klein beetje moest toegeven. Uitblinker Bill, zorgde ervoor dat het verschil nog maar een halve meter werd. Missers aan de kant van Hertme en prima schoten aan Brinkzijde zorgde ervoor dat de eerste periode met net geen schot werd gewonnen. 
De tweede periode, begon de Brink gelijk vanaf het begin goed. Sepp en een 'ontketende' Bill zorgden al direct dat er een schotlengte verschil was. Door constant goed schieten van de Brink, wat deze ronde helemaal foutloos was, werd er met 1,5 schotlengte gewonnen. Hoppa de eerste winst is binnen!! 
Ook de derde periode met een goed begin van Lars en een aantal uitstekende schoten van Cisse, kwam de Brink geen moment in gevaar. De voorsprong was aan het eind twee schoten. Dankzij deze overwinning heeft de Brink D nu 4 punten!

Comments