Jeugd nieuws‎ > ‎

Brink D, 2e bij ronde TKC!

Geplaatst 24 sep. 2017 23:02 door Marc Luft
Nadat de eerste competitiewedstrijd twee weken geleden verschoten is. Stond zondag de TKC ronde op het programma. Op diverse locatie schoten de verschillende klasse hun parcours over straat. Brink A mocht de ronde van Heerink Hein schieten. Wisselende schoten, want niet iedereen had het "stuur" recht. Het gigantische lange laatste schot van Steven Groeneveld kon niet voorkomen dat een 3e plaats het maximaal haalbare was deze ochtend.
Brink D dacht daar anders over, bij Lattrop Breklenkamp wisten zij wel lange schoten te produceren. Zelfs een valpartij, na het lossen van het schot, toonde de enorme vechtlust van dit team. De jongens, Kevin Veldman, Cas Niehoff, Tim Hendriks, Lars Niemeijer, Bas Wassink en debutant Lars Veger behaalde een verdiende 2e plaats.
Brink F, begon sterk aan hun ronde bij Oud Ootmarsum. Maar daar waar de jongens op een andere straat secuur genoeg waren op een halve meter, bleek het 2,5 meter brede fietspad ineens veel te smal te zijn. Het vertrouwen zakte weg en de lengte van de schoten ook. Uiteindelijk was een 4e plaats nog niet eens slecht. Ook Brink H, schietend bij de Wilskracht veroverden een 4e plaats. Er had veel meer ingezeten volgens coach Frank Groeneveld echter kwam dat deze dag er niet uit.


Comments