Jeugd nieuws‎ > ‎

Brink D, houdt het spannend.

Geplaatst 14 mrt. 2018 07:01 door Marc Luft
Afgelopen zondag werd de 9e wedstrijddag geschoten in de landelijke veld competitie van de jeugd. De conditie van de veldbanen was prima en lange schoten behoorden zeker tot de mogelijkheden.
Brink D mocht het bij Oud Ootmarsum opnemen tegen het D2 team. De jongens blijken deze competitie in topvorm te zijn en staan op een uitstekende 2e plek met maar één punt achterstand op Oud Ootmarsum D1. Door super strak schieten van het gehele team was de winst geen moment in gevaar. Een 0-3 overwinning vergroot de spanning bij iedere wedstrijd meer.
Bij Brink F wil het nog niet echt lukken dit jaar, ook deze wedstrijd lag er een smet op. Eigenlijk een hele goede wedstrijd geschoten maar twee keer over bij het laatste schot ging het mis voor de Brink jongens. De druk ligt natuurlijk hoog om op het laatst te laten zien wat je kunt. We zien het maar als leerproces. Jorg Smellink schoot overigens een foutloze wedstrijd en bij elk schot was de precisie en kracht een eenheid.
Ook Brink H, houdt de topvorm al menig wedstrijd. Dit keer was het de combinatie vereniging Lemselo de Eendracht die door geconcentreerd schieten op een 0-3 nederlaag werden getrakteerd. Leider Frank Groenveld is helemaal onder de indruk van het schieten van zijn jongens "het lijkt wel dat ze geen missers meer kunnen maken". Een mooie tweede plaats ligt voor hen in het verschiet.