Jeugd nieuws‎ > ‎

Brink E, schiet prima wedstrijd.

Geplaatst 20 okt. 2019 06:54 door Marc Luft
Brink C, schoot een ongekend slechte wedstrijd tegen het bijna complete meisjesteam van Oud Ootmarsum. Door vakantie en blessures waren er afwezigen en konden we een beroep doen op Mika Smellink vanuit het E team. 
Bij de eerste periode begon de Brink met een kleine achterstand, in de gehele periode was dit niet meer dan 20 meter, maar wel in het voordeel van Oud Ootmarsum. Op het laatst zagen de jongens van de Brink nog wel kans, maar konden toch niet genoeg een vuist maken om dit punt te pakken.De tweede periode schoten beide teams op een lager niveau, Oud Ootmarsum had meermaals pech op hun eigen baan, je zou toch denken dat ze wel weten waar de slechtere plekken zijn, maar de Brink kon geen vuist maken. Mika Smellink gooide goed, eigenlijk de hele wedstrijd, daar in tegen waren het anderen van het team die het echt lieten liggen en een slechte wedstrijd schoten. 2-0. Dan hoop je dat het in de derde periode wel anders zou kunnen gaan, de leiding heeft nog diverse oppeppende verbale communicatie gebruikt maar helaas mocht dit niet baten. De derde periode werd er echt ruim gewonnen door Oud Ootmarsum. Waardoor er uiteindelijk een terechte 3-0 op het scorebord stond.

Brink E mocht aantreden tegen Beuningen E. Dit jeugdige en talentvolle team moest hun beste man Mika Smellink afstaan aan het C-team. De overig 4 schutters waren van plan om knetterhard te gooien en lieten ook zien dat ze ook zonder Mika konden winnen. Bij het lossschot kwamen we achter en na 3 schoten was het verschil zo’n 20 meter achter. Daarna ging het beter en na 5 schoten lagen we 10 mtr voor. Deze voorsprong werd nog ietsjes uitgebouwd en op het eind werd t punt met 25 meter verschil binnengehaald. Het 2e punt was spannender en bij het laatste schot moest er een verschil van 5 meter worden vastgehouden. Dit lukte net: 2 meter voor, dus het 2e punt was ook een feit. Het 3e punt begonnen we met een redelijke achterstand maar na 5 schoten lagen we op nog maar 1 meter. Daarna was het stuivertje wisselen en moest wederom het laatste schot de beslissing brengen. Beuningen had een geweldig lang schot en Siem Flims moest zijn uiterste best doen om erbij te komen. Zijn uiterste krachtsinspanning was een beetje scheef en belandde in de naastgelegen sloot en bleef een halve meter achter. Uitslag dus 2-1 winst

Brink H, heeft een goede wedstrijd gegooid, Oud Ootmarsum gewoonweg een beter team waardoor de Brink niet bij machte was om een puntje te behalen tegen oud Ootmarsum.
Comments