Jeugd nieuws‎ > ‎

Brink H naar maximale winst

Geplaatst 18 dec. 2016 05:59 door Peter Veelers   [ 19 dec. 2016 06:01 bijgewerkt door Marc Luft ]
Op de achtste en voorlopig ook de laatste speeldag behaalden de Brinkjunioren wisselende resultaten. De competitie wordt nu even stilgelegd om de persoonlijke straatwedstrijden af te werken. 

De Brink A ging op bezoek bij het nog puntloze Hertme A. Waarschijnlijk voelden de Brinkjunioren zich gedwongen om Hertme te motiveren. Er werd slecht geschoten in de eerste periode, (in de voorafgaande nacht was een enkeling beter in vorm....)Dusdanig slecht dat Hertme haar eerste puntje kon bijschrijven. In de tweede en derde periode waren de heren wakker en stelden orde op zaken en wonnen ruim. Dus toch nog met een 2-1 overwinning naar huis. Gijs Oortman gooide een sterke wedstrijd. 

De Brink C ging op bezoek bij Lattrop Breklenkamp C. Het krachtsverschil was te groot ondanks verdienstelijk schieten van gastsspeler, Bram Steghuis. Er werd met 3-0 verloren. Gijs Broekhuis gooide een sterke wedstrijd.

De Brink G kreeg Vooruit Losser op bezoek. Beide teams stonden voorafgaand met 12 punten samen op de tweede positie. De wedstrijd verliep dan ook spannend met weinig verschil. De eerste periode ging naar Vooruit Losser. Bij de Brink was men nog niet bij de les. In de tweede en derde periode was de start veel beter en kon een voorsprong worden genomen. In de tweede periode kwam VL nog sterk terug na een zwakke start. In de derde periode maakte Kevin Veldman het karwei bij het laatste schot vakkundig af. Een 2-1 overwinning was een feit. Tessa en Aniek Veelers en Kevin Veldman gooiden een strakke wedstrijd.

De Brink H won met 3-0 van Lemselo. Na een goed losschot volgden enkele mindere schoten. Daarna waren de Brinkheren volledig los. De tweede en derde periode werd met ruim een schotlengte verschil gewonnen. Perfecte schoten met een tactische volgorde naar het maximale resultaat. Julian Broekhuis en Cisse Luft waren de uitblinkers.

De Brink I verloor met 2-1 van Ons Streven. De eerste periode werd met 25 meter verloren. In de tweede periode werd keihard gegooid. Ons Streven kende mindere schoten zodat het punt naar De Brink ging. In de derde periode ging het de eerste 5 schoten prima, in het tweede deel daalde het niveau zodat Ons Streven de winst kon pakken.

Comments