Jeugd nieuws‎ > ‎

Brinkjeugd hervat straatcompetitie

Geplaatst 10 mei 2015 08:51 door Peter Veelers   [ 11 mei 2015 04:16 bijgewerkt door Marc Luft ]
Na een pauze, vanwege persoonlijke straatwedstrijden, werd de competitie hervat met de vierde speelronde. Het was druk op de Zonnebergweg. Brink C, D en E schoten een thuiswedstrijd.

De Brink A bleek niet op de hoogte van een inhaalwedstrijd tegen Nooitgedacht A deze ochtend. Daarom gingen de punten naar Noord Deurningen. 

De Brink B moest genoegen nemen met een 2-1 nederlaag bij Oud Ootmarsum B.
Brink C trad aan tegen Hertme E. Hertme E ging geweldig van start. Na 2 schoten pakten zij gelijk een schot voorsprong. Pas bij het tiende schot door een doodloper van Aniek Veelers kwam de Brink voor het eerst op voorsprong. Hertme was gelijk van slag. Bij het laatste schot maakte Daan Groeneveld het karwei vakkundig af en wist zo het eerste punt veilig te stellen. In de tweede periode werd prima geschoten. Hertme bleef ruim 2 schoten achter. In de derde periode bleef Hertme 5 schoten in hetzelfde schot. Door prima schoten van Tessa Veelers en Tim Hendrikx werd het verschil al snel 2 schoten. Deze voorsprong werd op het eind bij het laatste schot door Daan Groeneveld ook nog een groter. Een 3-0 overwinning zat in de knip. 

De Brink D ging in de eerste periode slecht van start gaandeweg werd de achterstand omgezet door uitstekende schoten van Cisse Luft en Julian Broekhuis maar bij het laatste schot in de deze periode moest nog 15 meter overbrugd worden. Helaas bleef de kloot na 14 meter steken. De daarop volgende periode werd er sterk geschoten door iedereen en met twee schoten verschil gewonnen. Dit werd door gezet in de derde periode Soasel dacht er net zo over waardoor er een echte titanenstrijd ontstak, het laatste schot moest de winnaar van de dag brengen en het was Cisse Luft namens de Brink die met een magistraal eindschot (iets zachter maar beter in de richting; volgens eigen zeggen) de winst bracht. De Brink E verloor de eerste periode met ruim 3 schoten verschil van Wilskracht E. In de tweede periode waren de rollen gekeerd. Nu won Brink E met 3 schoten verschil. In de derde periode gaf 
Wilskracht weer gas en won deze periode met 2 schoten verschil zodat er een 2-1 overwinning naar Agelo ging

.
Comments