Jeugd nieuws‎ > ‎

Brinkjeugd in vorm.

Geplaatst 7 jul. 2017 11:43 door Marc Luft
Tijdens de persoonlijke wedstrijden van KV de Brink, werden geweldige schoten afgewisseld met super lange schoten een enkele keer werd er een misser geproduceerd. Al met al mag KV de Brink trots zijn op de jeugd.
Bij A team maakten Steven Groeneveld en Jesse Wennink er een echte wedstrijd van, het was de internationale ervaring van Jesse die de doorslag gaf. Bijna alle schutters wisten het eerste schot door de eerste bocht te komen, waar de senioren dit zelden halen.

Het C team had op Bas Wassink na het stuur allemaal recht staan. Bas is nog zoekende maar hij vindt zijn stuur wel weer. De andere drie toppers bleven uiteindelijk maar twintig meter van elkaar verwijderd. Het was Gijs Broekhuis die verdiend de winst naar zich toe trok.
Opmerkelijk was dat het G team allemaal verder schoot dan het hierboven genoemde team. Mooie afstanden van Kevin Veldman 3e, Aniek Veelers 2e en met 915 meter was Tim Hendriks de winnaar.
Het beruchte team H, met topfavoriet Julian Broekhuis in de gelederen, had in Bill Kottink een schutter in vorm. Hij plaatste zijn schoten optimaal, had geluk mee en schoot hard. Met 794 meter was hij Cisse Luft, 2e plek, 60 meter voor.
Sepp Niehoff kwam uit een bijna verloren achterstand met zijn één na laatste schot, middels een z.g.n. "doodloper", (kloot loopt helemaal uit op straat) weer helemaal in kansrijke positie. Hij legde de druk bij Lars Groeneveld die uiteindelijk een 2e plaats voor zich opeiste. Sepp won met een afstand van 758 meter.
Comments