Jeugd nieuws‎ > ‎

Brinkjeugd laat punten liggen.

Geplaatst 10 nov. 2014 07:14 door Marc Luft   [ 11 nov. 2014 09:23 bijgewerkt ]
Brink A mocht aantreden tegen Nooit Gedacht A in Noord Deurningen, nummer 3 tegen nummer 4. Nooit Gedacht blijkt te beschikken over goede schutters en het jeugdige Brink A moest de punten dan ook daar laten. 0-3 was de uitslag.
Brink B mocht het opnemen tegen Oud Ootmarsum B, maar heeft deze wedstrijd uitgesteld.
Brink C schoot een wedstrijd om 'noppes' in die zin dat Oud Ootmarsum F een nieuw team is met hele jeugdige spelers, en in de D klasse was er nog een plaatsje vrij. Voor Oud Ootmarsum F een goede training op een geweldige baan. De uitslag was 3-0.
Brink D schoot in en tegen Soasel C, wederom bleek hier het leeftijd verschil te groot en werden de eerste twee periodes met twee schotlengtes verloren. De derde periode werd er uitstekend geschoten door de Brink waarbij de achterstand aan het eind maar één schot was. Ondanks enkele kermisschoten, was het op de prachtige baan van Soasel goed vertoeven.