Jeugd nieuws‎ > ‎

Brink jeugd verdiend een beloning

Geplaatst 8 mei 2018 04:02 door Marc Luft
De trainingsbeesten van KV de Brink hebben een beloning kunnen verdienen tijdens de wekelijkse trainingen. Op de prachtige locatie van KOSC waar KV de Brink kan trainen in de wintermaanden is er een "spel" ontstaan om gericht te mikken op afstand. Wanneer de schutters, na vele trainingsarbeid zou lukken is de prestatie beloond met een heerlijke frikandel xxl van sponsor café de Mors.
Niet alleen dit was de reden voor een extraatje maar ook het feit dat alle jeugdteams wisten te winnen afgelopen wedstrijd zondag, verdienden alle jeugdleden van de jubilerende vereniging een ijsco.
Vol trots en heerlijkheid aten de jongens en meisjes de verdiende traktatie.

As. zaterdag 12 mei, organiseert K.V. de Brink een klootschietclinic aanvang 15:00 uur op de Brinkbaan. Als je mee doet laat dan even een berichtje achter bij Erik Kamphuis, onze jeugd coördinator, dat kan via de mail ejmkamphuis@caiway.nl of via de app/ bellen op nummer 06 44576565