Jeugd nieuws‎ > ‎

Brinkjunioren boeken resultaat

Geplaatst 13 sep. 2015 04:55 door Peter Veelers   [ 14 sep. 2015 06:21 bijgewerkt door Marc Luft ]
De Brink a ging op bezoek bij Hertme A. Opnieuw waren er opstartproblemen bij Doornroosje (Gijs). Nadat hij eenmaal wreed uit zijn nachtrust was verstoord werd koers gezet richting Hertme. Gezien de stand op de ranglijst werd een moeilijke wedstrijd verwacht. Maar met opvallend gemak met elke periode met ruim 2 schoten gewonnen. Uitblinker was Jesse Wennink. Een dag eerder was hij ook al de beste bij de eerste selectiewedstrijd voor het komende EK. 

De Brink H schoot niet best tegen medekoploper Oud Ootmarsum. Het inschieten ging prima maar toen eenmaal de stok er voor kwam te liggen was het beeld compleet anders. Er werd met de handrem erop geschoten. De meeste spelers haalden hun niveau niet. De eerste periode ging met 40 meter verloren, de tweede met 10 meter en de derde met een schotlengte. 

De Brink I schoot tegen medekoploper Hertme. Het begin ging nogal stroef. De eerste periode kende ging geen krachtsverschil. Het laatste schot moest de beslissing brengen. Cisse Luft haalde verwoestend uit en pakte zomaar 20 meter op zijn concurrent. De tweede periode gaf hetzelfde beeld. Ook nu kwam het weer aan op het laatste schot. Opnieuw stond Cisse Luft zijn mannetje. Ook nu haalde hij het punt binnen door een geweldig schot. In de derde periode werd vanaf het begin goed geschoten. Nu liep de Brink ver uit mede door goede schoten van Julian Broekhuis. Deze periode werd met een schotlengte gewonnen. De Brink gaat ongeslagen aan de leiding met 9 punten uit 3 wedstrijden. Naaste concurrent Wilskracht verloor een puntje aan Vooruitzicht. De voorsprong bedraagt nu 2 punten.

De Brink J ging op bezoek bij Nooit Gedacht. Vanaf het begin ging het prima. Sanne Wassink haalde direct uit bij het losschot en pakte daarmee 15 meter. Het hele team was geweldig in vorm. De tegenstander moest telkens uit het bos worden gehaald, de Brink was goed bij de les en waren dan ook fanatiek aan het aanwijzen. De eerste periode werd met 40 meter gewonnen, de tweede met een schotlengte, de derde met liefst 2 schotlengtes. Lars Groeneveld kwam met 2 vingers in de neus het Clubcafe Blom binnen wandelen om maar aan te geven dat gemakkelijk met 3-0 werd gewonnen. 
Comments