Jeugd nieuws‎ > ‎

Brinkjunioren vallen in de prijzen

Geplaatst 26 mrt. 2017 04:23 door Peter Veelers   [ 26 mrt. 2017 23:40 bijgewerkt door Marc Luft ]
Bij de persoonlijke baan- en zetkampioenschappen van de TKC wisten de Brinkjunioren liefst 10 prijzen in de wacht te slepen. In categorie 4 waren Jesse Wennink en Jelle Kamphuis in een felle strijd verwikkeld op de Gunnebaan. Bij het ingaan van het laatste schot was het verschil slechts 3 meter in het voordeel van Jelle. Beide heren hadden het laatste schot niet goed. Jesse Wennink werd TKC kampioen met 2 meter voorsprong op Jelle. Op het onderdeel zetten was Bram Steghuis een klasse apart. Met een bovenhandse slag wist hij liefst 55 meter te bereken en werd daarmee TKC kampioen. Steven Groeneveld deed ook van zich spreken en werd derde op het onderdeel zetten.

In categorie 2 was Julian Broekhuis op de Oud Ootmarsumbaan een klasse apart. Hij werd zowel baan- als zetkampioen  van de TKC. Een uitzonderlijke prestatie om beide onderdelen te winnen. 

In categorie 1 was Julian Groeneveld in topvorm op de Wilskrachtbaan. Hij werd eerste op de baan en tweede bu het zetten. Debutant Wouter Muntel deed het ook uitstekend. Hij werd op beide onderdelen derde. Juniorenvoorzitter Erik Kamphuis groeide vandaag enige centimeters van trots. Met de prestatie van Jesse van gisteren erbij was het een echt topweekend voor De Brink. 


Comments