Jeugd nieuws‎ > ‎

Brinkjunioren weer uit de winterslaap

Geplaatst 12 mrt. 2017 09:27 door Peter Veelers   [ 14 mrt. 2017 01:52 bijgewerkt door Marc Luft ]
Na enkele weken van winterse omstandigheden en straatwedstrijden werd de competitie met nog 2 wedstrijden te gaan weer hervat.

De Brink A moest, zonder de zieke Jesse Wennink, aantreden tegen Beuningen A2. Bram Steghuis toonde zich een prima vervanger. De eerste en derde periode werd relatief gemakkelijk gewonnen. In de tweede periode strandde de Brink A in een modderige plek. Beuningen nam het heft over en won deze periode. De Brink A won dus met 2-1.

De Brink C trad ook op eigen baan aan. Oud Ootmarsum C was de tegenstander. Twee periodes lang was De Brink kansloos. Een periode waren er kansen maar daar werd niet gebruik van gemaakt. De Brink C verloor met 3-0.

De Brink G trad als nummer 2 op de ranglijst aan tegen kampioen Oud Ootmarsum G. Het werd een spannende wedstrijd waarbij het verschil nooit meer werd dan 20 meter. De eerste periode was voor Oud Ootmarsum. De tweede ging naar De Brink, met 5 meter verschil, mede door een prima laatste schot van Gies Grimberg. Ook in de derde periode was er nauwelijks verschil. Oud Ootmarsum won deze met 15 meter. Oud Ootmarsum won dus met 2-1.

De Brink H won met 3-0 van De Gunne H. Door super goede schoten. Alleen de tweede periode was spannend. Verder was de Brink oppermachtig. Nieuweling Jorg Smellink heeft zich al helemaal aan het niveau aangepast, een groot compliment.

De Brink I ging op bezoek bij Oud Ootmarsum. Het team van Oud Ootmarsum bleek een maatje te groot. De Brink moest sterspeler, Julian Groeneveld, missen. De gebroeders Muntel stonden beiden in de basis en lieten zien het niveau al aan te kunnen. Er werd goed geschoten door de Brink. Ondanks de 3-0 nederlaag kon coach Erik Kamphuis terug zien op een sterke wedstrijd.