Jeugd nieuws‎ > ‎

Competitie is weer gestart.

Geplaatst 9 sep. 2018 06:56 door Marc Luft
De vakantie is voorbij de eerste trainingen zijn weer geweest en vandaag zijn de eerste competitiewedstrijden van de Landelijke veld Competitie verschoten. KV de Brink doet dit jaar met drie teams mee. Brink B, Brink E en Brink H.
Brink B wat behoorlijk verjongd is met Kevin Veldman, Tim Hendriks en Bas Wassink  mocht aantreden tegen Lattrop Breklenkamp B. Lattrop bleek een goed uitgebalanceerd team te hebben met allemaal constante schutters die aan elkaar gewaagd zijn. In Brink B is het nog even zoeken, maar geweldige schoten van voornamelijk  Steven Groeneveld lieten zien dat er nog veel in het "vat" zit, Tim Hendriks was geblesseerd. Helaas voor deze jongens kwam deze wedstrijd ietwat te vroeg en werd er verloren met 3-0.
Brink E, met versterking Wessel Broekhuis en de zieke Sepp Niehoff, liet er vandaag geen gras over groeien en schoten een wedstrijd van ongekend niveau. Elke schutter schoot voor de volle 100% en tegenstander Ons Streven had geen antwoorden op een ontketend Brink E. Elk schot was raak en juist van richting met ontzettend veel vaart. Alle periodes werd er met een schot voorsprong gewonnen. uitslag 3-0 winst. Voor de trainers Bjorn Niemeijer en Marc Luft was het een genot om deze wedstrijd te leiden.
Brink H, het eerste punt met 1,5 schot gewonnen. Vanaf het losschot constant voor gelegen en langzaam aan werd ieder schot uitgebouwd. Het tweede punt ging iets moeilijker, bij het omlegpunt kwamen ze zelfs een schot achter, maar Lars, Julian en Mika zorgden voor de ommekeer en toen lagen ze zelfs een schot voor. Ons Streven kwam nog iets terug maar bleef op 3/4 schot achterstand steken. Het derde punt ging meer gelijk op het verschil is nooit groter dan 40 meter geweest. Het laatste schot van Stan Damhuis was echter zelfverzekerd en met een half schot verschil gewonnen. uitslag 3-0!