Jeugd nieuws‎ > ‎

Drie keer goud voor Brinkjeugd!

Geplaatst 21 okt. 2018 05:43 door Marc Luft
Zondag 21 oktober 2018 gaat de boeken in als een zeer succesvolle zondag voor de jeugd van Kv de Brink. Tijdens de rondewedstrijd op zowel veld als straat pakte drie teams van de Brink de eerste plaats.
Brink B schoot bij KV kolkersveld in Losser een zeer sterke wedstrijd onder aanvoering van Steven Groeneveld. De leiders Jochem Wennink en Wouter oude Vrielink waren lyrisch over de schoten van hun schutters. Steven Groeneveld laat de laatste tijd zijn meer dan uitstekende vorm zien door geweldige gerichte en super harde schoten. De vele trainingen werpen zijn vruchten af. Ook Daan Groeneveld weet na zijn comeback weer de juiste richting te vinden. Brink B wist uiteindelijk met 1 schot verschil te winnen.

Op de foto:
Boven: Leider Jochem Wennink, Kevin Veldman, Gijs Broekhuis, Lars Niemijer, 
onder: Tim hendriks, Daan Groeneveld en Steven Groeneveld


Brink E, zonder Sepp Niehoff en de geblesseerde Jorg Smellink ging super van start met Julian Groeneveld, aan deze reeks schoten kwam maar geen einde. De hele ronde schoten deze supertalenten een geweldige wedstrijd. Het eerste stuk op veld schoten de jongens in 9 keer de baan van Steeds vooruit in Oldenzaal uit. Het daaropvolgende stuk van 500 meter werd in 3 geweldige schoten van Wessel Broekhuis, Bill Kottink en Cisse Luft uitgeschoten. Het daarop volgende stuk straat werd dankzij een beetje geluk in een record aantal schoten uitgeschoten. Het zandpad was moeilijk te bespelen door het vele mulle zand, maar de jongens schoten professioneel verder en wisten de harde egale pekken prima te vinden. Een voorspong van drie schoten op nummer twee was het bewijs van het goede schieten! Het was een genot om het klootschieten van deze jongens te zien, vol plezier en super fanatiek. 
 
Op de foto:
Boven: Leider Marc Luft
Midden: Cisse Luft en Julian Broekhuis
Onder: Bill Kottink en Wessel Broekhuis

Brink H, schoot vandaag ook een uitstekende wedstrijd. Met het door hun behaalde aantal schoten waren ze in een klasse hoger zelfs nog tweede geworden. dat betekend dus dat ze van ongekend niveau waren in hun eigen klasse. Mikka Smellink nam zijn team op sleeptouw en vanaf het begin was de richting van de schoten goed. Het bleef niet allen bij het juist plaatsen maar ook de vaart kwam uit de spierballen en oerkreten. Super gemotiveerd en opbeurend naar elkaar werd de hele ronde uitgegooid. De altijd positieve Lars Groeneveld schoot strak en ook Julian Groeneveld en Wouter Muntel waren in prima vorm. 
Na afloop werd dit team nog verrast met een ijsje van Abraham Frank Groeneveld.

op de foto;
boven: Leider Martin Groeneveld
midden: Mikka Smellink, Lars Groeneveld, en leider Frank (Abraham) Groeneveld
onder: Wouter Muntel en Julian Groeneveld

Voor jeugd coördinator Erik Kamphuis kon deze dag niet beter en dat hij super trots was kon een ieder zien aan zijn grote glimlach op zijn gezicht, die er deze zondag niet meer afging.
Comments