Jeugd nieuws‎ > ‎

Dropping voor Brinkjeugd geslaagd!

Geplaatst 12 jan. 2015 03:44 door Marc Luft
Ondanks de slechte weersvoorspellingen is de eerste dropping voor de jeugd van KV de Brink zeer geslaagd.
Om 18:00 uur verzamelden alle jeugdleden bij café de Nieuwe Roos, vandaar gingen ze in een afgeschermde bus naar een onbekende bestemming. Bij het beginpunt aangekomen werden er groepen gemaakt en gingen ze op weg naar het eindpunt. Onderweg werden ze nog verrast door een "rotjes-gooier" en een mysterie gast.
Om 20:00 uur waren alle groepen bij het eindpunt gekomen nl. bij de klootschietbaan van KV de Wilskracht waar ze een luxe onderkomen hebben.
Beloond voor de tocht konden de jeugdleden genieten van drinken en chips. Enkele spellen werden nog gespeeld zoals, butken en touwtrekken. Na een lekker broodje knakworst ging de jeugd weer naar huis, de een met een nog viezer broek dan de ander.