Jeugd nieuws‎ > ‎

Eerste competitie wedstrijd Brink jeugd.

Geplaatst 17 aug. 2014 02:48 door Marc Luft   [ 23 sep. 2014 10:14 bijgewerkt ]
Zondag 17 augustus is de jeugd begonnen met de competitie. Voor vele leden van de Brink was het de eerste wedstrijd. Brink A was nog vrij.

Brink B moest thuis aantreden tegen Lattrop Breklenkamp D. De Brink B verloor elke periode met enkele meters van het sterke Lattrop Breklenkamp D. Het krachtsverschil was gering. Lattrop bleek erg nauwkeurig. De Brink B schoot een prima wedstrijd en zal met opgeheven hoofd de volgende wedstrijd in gaan.

Brink C thuis tegen Soasel B. Soasel B kwam met 3 jongens die al een jaar ervaring hebben. De Brink schoot met louter debutanten. De jongens van Soasel waren ook nog eens iets ouder hetgeen was terug te vinden in het krachtsverschil. De Brink verloor met 3-0 maar schoot toch een prima wedstrijd. Vooral Tim Hendriks was goed in vorm. De Brinkschutters hadden nog enige moeite met de stok, maar met gerichte training zal dit helemaal goed komen.

Brink D mocht naar Hertme om tegen het E te schieten. Brink D met 6 personen aanwezig begon goed aan de wedstrijd door een uitstekend schot van Bill, namen ze direct de leiding. Het grote leeftijdsverschil tussen de beide teams maakte het verschil. Teun die tegen een elf-jarige moest schieten was dus niet te doen. Hertme bouwde de voorsprong verder gestaag uit en won de eerste periode met een schotlengte verschil. De Brink bleef zowel de tweede als derde periode fanatiek door schieten, waarbij iedereen steeds beter werd. De wedstrijd werd uiteindelijk met 3-0 verloren en over twee weken wacht Soasel C op de eigen Brinkbaan.