Jeugd nieuws‎ > ‎

Eerste punt voor Brink H smaakt naar meer.

Geplaatst 16 dec. 2019 00:07 door Marc Luft
Brink C
De talentvolle jongens van Brink C mochten aantreden in Losser tegen Vooruit Losser. Tijdens het inschieten kreeg de man in vorm Jorg Smellink een blessure waardoor hij niet inzetbaar was. 
Op een goed bespeelbare en technische baan begon Vooruit Losser de eerste periode niet goed en pakte de Brink in de persoon van Sepp Niehoff gelijk een mooie voorsprong. In het verdere verloop van deze periode kwam Vooruit Losser steeds iets dichterbij en liepen ze op het laatst uit naar een comfortabele voorsprong en wonnen deze periode. 
De tweede periode ging de Brink wederom prima van start en door gewoon meer dan prima schoten was het nu de Brink die een ruime voorsprong opbouwde. Strakke schoten van Sepp Niehoff en Cisse Luft zorgde er samen met de perfect geplaatste schoten van Wessel Broekhuis en Bill Kottink ervoor dat deze periode met een schot voorsprong werd gewonnen.
De derde periode begon de Brink met een achterstand en kwamen ze telkens niet helemaal goed ui op de zeer technische baan met glooiingen, hoogte verschillen en bochten. Hierdoor ontstond er een achterstand die niet meer ingehaald kon worden en betekende uiteindelijk een verliespartij van 2-1. In de stand is Brink C geklommen naar een 5e plaats.

Brink H pakt eerste punt.
Vandaag moest Brink H uit tegen Lemselo H2, 6 schutters van de Brink tegen 4 van Lemselo de wedstrijd werd gespeeld op een goede baan.
Het eerste punt ging vrijwel gelijk op na een spannende eerste punt ging het punt uiteindelijk naar Lemselo. Maar deze periode gaf wel vertrouwen voor de rest van de wedstrijd. 
Het begin van de tweede periode nam de Brink een voorsprong door goed gooien van Wes Oonk, Stan Damhuis en Wouter Muntel namen ze een voorsprong van 10 meter. Daarna verliep de wedstrijd goed voornamelijk door Stan en Wes werd het eerste punt van dit seizoen veilig gesteld. 
Het derde punt ging weer gelijk op maar de jongste jeugd van de Brink kwam net een paar meter te kort voor de overwinning.

Brink B en Brink E waren deze zondagochtend vrij.
Comments