Jeugd nieuws‎ > ‎

Huldiging en seizoenafsluiting jeugd KV de Brink

Geplaatst 6 jul. 2020 12:12 door Marc Luft
Seizoenafsluiting
Normaal sluit de jeugd van KV de Brink het klootschietseizoen af met een super mooi kamp, dit jaar gaat alles anders dus heeft de jeugdcommissie een survivaldag georganiseerd.
De dag begon op tijd met een heerlijk en stevig ontbijt op de baan van KV de Brink, chef-kok deze dag was Frank Groeneveld die met spek en eieren wel raad wist en de hongerige magen snel gevuld kreeg. Direct na het ontbijt hadden de jeugdleden een fotopuzzeltocht speciaal. Dat wil zeggen dat ze de foto's die ze meekregen precies moesten namaken daarbij rekening houdend met de gehele compositie. Bij een goed gelukte foto bij 't Bakhoes kregen alle jeugdleden een heerlijk ijsje aangeboden, een spontane actie van Arno, super! Het was inmiddels al middag geworden en werden de gemaakte foto's bekeken bij camping de Bronnen, waar ook de goed verzorgde lunch werd geserveerd. Nadat deze hilarische foto's bekeken werden en de lunch verorbert was ging de weg verder naar de Manderse zandkuil. Hier schoten de jongens met laserguns hun battle en kwamen de oerkreten los. Op de steile helling werd er met een tractorband verschillende capriolen uitgehaald die Dumpert gehaald hebben. Het voetballen in het mulle zand en de warmte zorgden ervoor dat toch langzaam de energie verminderde bij de jeugd en trainers. Aan het eind van deze middag was er nog het afsluitende diner op de mooiste baan van Twente. Tijdens het diner was er nog de prijsuitreiking van het trainingsbeest (wie het vaakst op de training aanwezig is) en de wedstrijdkanjer (de beste van het team).

HULDIGING BRINK E
Een spannend seizoen einde stond voor de boeg voor Brink E, na driekwart seizoen aan kop te hebben gestaan kwam de Corona om de hoek en gooide de hele planning om van heel Nederland en zelfs de wereld. Met nog twee wedstrijden te gaan stond de Brink E 3 punten los van de nog enige overgeblevene concurrent Lemselo. De Nederlandse Klootschietbond heeft toen bepaald dat de huidige stand ook de eindstand is. En dat betekende dat Brink E kampioen is geworden! De huldiging met daarbij ouders, opa's en oma's, en vele leden zorgden ervoor dat Brink E op het hoogste punt van Ootmarsum, de oriënteer-tafel,  hun hoogtepunt konden vieren. Een geweldig eerbetoon aan de supertalenten van KV de Brink. In Brink E schieten, Julian Groeneveld, Lars Groeneveld, Mika Smellink, Zen Veelers en Siem Flims en dat onder leiding van Frank en Martin Groeneveld. Nadien kregen de kampioenen lekkers aangeboden uit het frituur bij clubcafé de Mors.

Heb jij ook zin om te klootschieten kom dan een keertje kijken én vooral meedoen, op de vrijdagavond om 18:30 uur trainen we (na de vakantie) op onze geweldige baan in de Binnenes. Wij zorgen voor het materiaal, zorg jij dat je er bent?