Jeugd nieuws‎ > ‎

Jeugdteams KV de Brink schieten verdienstelijke wedstrijden.

Geplaatst 6 okt. 2019 22:59 door Marc Luft
Brink C pakt overwinning.
Zondag heeft brink C een prima overwinning gepakt op vooruit losser. 
In de eerste periode schoot de Brink los met een matig schot. Daarna schoten Bill Kottink, Wessel Broekhuis, Cisse Luft en Sepp Niehoff een goede periode en pakten het eerste punt op imposante wijze binnen. 

De 2e periode werd losgeschoten door Sepp Niehoff, deze ronde werd er matig geschoten door de Brink. Het punt was die periode gepakt door Vooruit Losser met een kleine verschil van 2 meter. 

De 3e periode werd losgeschoten door de altijd secure Wessel Broekhuis. Deze periode werd er goed uitgeschoten met prima schoten van de krachtpatsers Cisse Luft en Bill Kottink deze periode werd er ruim gewonnen met 2 schoten voorsprong op Vooruit (achteruit) Losser. Brink C staat nu op een gedeelde 2e plek.
Op de foto Cisse Luft van Brink C.

Brink H laat de punten aan Lemselo
Het jeugdige team van Brink H schoot een prima wedstrijd tegen Lemselo H2. Dit team van Lemselo was duidelijk ouder en dus beter dan het team van de Brink. Desondanks wist Brink H prima schoten te produceren. De jongens die afgelopen zomer lid zijn geworden van een van de mooiste verenigingen, lieten zien dat de trainingen zijn vruchten afwerpt.
Zo door blijven gaan en de eerste overwinning zal niet lang uit blijven.
Op de foto Wes Oonk van Brink H
Comments