Jeugd nieuws‎ > ‎

Julian Broekhuis overklast de concurrentie.

Geplaatst 10 feb. 2020 07:08 door Marc Luft
De persoonlijke straatwedstrijden van de afdeling Twentse Klootschiet Combinatie (TKC) hebben zich afgespeeld in en bij Weerselo. Onder bezielende leiding van de Gunne en de Nijstad zijn de uitstekende georganiseerde wedstrijd geschoten om het kampioenschap van de TKC en tevens de selectie voor het Nederlands Kampioenschap.

In categorie 3 was Julian Broekhuis een verhaal apart en overklaste de concurrentie volledig, hij had maar liefst 3 schoten voorsprong op nummer twee en 5 schoten voorsprong op nummer 3. De eerste wedstrijd zondag mocht categorie 3 aantreden op de altijd lastige Langedijk en hiervoor had Julian 10 schoten voor nodig om de 1000 meter te volbrengen, alleen Bart Lucas van KV Hertme kon in zijn spoor blijven. De tweede wedstrijddag liet Julian zien dat zijn kracht vooral constant zijn is, want tijdens deze wedstrijd had hij ondanks de storm maar 8 schoten nodig.

Ook in categorie twee waren er successen voor de Brink. Julian Groeneveld wist beslag te leggen op een prima tweede plek. Zen Veelers klom ook op het podium door hier derde te worden.

In categorie 1, de allerjongsten was er een vierde plaats voor Wessel Kienhuis en een vijfde plaats weggelegd voor Wes Oonk, Top prestaties!.
Op de foto van links naar rechts; Julian Broekhuis, Julian Groeneveld en Zen Veelers.

Comments