Jeugd nieuws‎ > ‎

KV Reutum op bezoek bij de Brink

Geplaatst 19 jul. 2017 05:50 door Marc Luft
Afgelopen vrijdag was de jeugd van KV Reutum op bezoek bij de Brink. Het idee is spontaan ontstaan tijdens één van de vele wedstrijden die verschoten zijn de afgelopen tijd. Reutum kwam met maar liefst ruim 20 klootschiettoppers in spe naar de prachtige Brinkbaan. Jeugd coördinator Erik Kamphuis verwelkomde de klootschieters en begeleiders.
Teams werden gemaakt op leeftijd om de wedstrijden zo gelijkwaardig mogelijk te maken, dit was een moeilijke opgave omdat KV Reutum veel jonge leden kent. Van de vier wedstrijden werden er door de Brink er ook vier gewonnen. Maar het was niet de uitslag die er toe deed, het was de saamhorigheid en de sportiviteit die zorgde voor een gezellig samenzijn.
Wel werd er na afloop door KV de Brink een wisselbokaal in het leven geroepen, om deze wedstrijd het volgend jaar ook te verschieten, en dan in Reutum.