Jeugd nieuws‎ > ‎

Moeizame start Brinkjunioren

Geplaatst 4 sep. 2016 12:03 door Peter Veelers
Regerend kampioen, De Brink À moest zonder Jesse Wennink op bezoek bij Nooit Gedacht À, de nummer 2 van afgelopen seizoen. Nooit Gedacht bleek in elke periode te sterk door  met veel kracht secuur te schieten. Al was er wel het nodige geluk aan Nooit Gedachtzijde bij het laatste schot in deerde periode. Nooit gedacht won met 3-0. De verschillen waren telkens rond de 40 meter. 

De Brink C ging op bezoek bij Soasel C. Ondanks de uitblinkende Gijs Broekhuis werd met 3-0 verloren. Soasel bleek te sterk voor de Brink C

Brink G schoot een zeer gelijkopgaande wedstrijd tegen Java G. De verschillen waren over de hele wedstrijd zeer gering. De wedstrijd verdiende eigenlijk geen winnaar, maar Java won met 2-1.

De Brink H schoot een spannende wedstrijd tegen Nooi Gedacht H. Mede door enkele missers aan Brinzijde ging de eerste periode naar Nooi Gedacht. De tweede en derde periode verliep zeer spannend. Telkens moest het laatste schot de beslissing brengen. De Brink H won met 2-1.

De Brink I verloor zowel de eerste als tweede periode met ruim verschil van Wilskracht I. De derde periode verliep heel spannend. Het laatste schot moest de beslissing brengen. De Brink verloor met 10 meter verschil. Helaas een 3-0 nederlaag voor de Brink
Comments