Jeugd nieuws‎ > ‎

Mooie resultaten voor Brink jeugd.

Geplaatst 17 dec. 2017 08:53 door Marc Luft
Onder prachtige weersomstandigheden die de laatste tijd wel anders waren, heeft de Brink jeugd mooie wedstrijden laten zien.
Brink A verloor hun wedstrijd met 2-1 van koploper Vooruitzicht. Wegens afwezigheid van Bram Steghuis is Cas Niehoff mee geweest. 1e periode was uiteindelijk redelijk kansloos verloren door enkele mindere schoten. in de 2e periode werd er veel beter gegooid, maar het resultaat bleef uit en ook deze werd verloren. In de 3e periode werd er weer erg goed gegooid. Door een behoorlijke afzwaaier van Vooruitzicht kwam de Brink A op een ruime voorsprong. Dit hebben ze niet meer uit handen gegeven. Waardoor er een puntje bijgeschreven kan worden. Brink A staat nu gelijk met Beuningen op de 4e plek.
Brink D heeft een eenvoudige zege op eigen baan behaald tegen de Vooruitzicht. Een 3-0 overwinning en een 2e plaats in de stand om het kampioenschap, met daarin nog alle mogelijkheden. Alle spelers zijn in staat gigantische worpen te produceren en dat met een welgemikte precisie brengt uiteindelijk het succes.
Brink F had het moeilijk tegen de jongens van Lemselo de Eendracht. De eerste twee periodes kon de Brink goed bij blijven mede door lange schoten van Aniek Veelers. Maar uiteindelijk op het laatst zette Lemselo de Eendracht de juiste speler in op de juiste plek en haalde 10 meter uit. Hierdoor zonk de moed in de schoenen en was de motivatie in de derde periode minder. Zelfs de baan kreeg het te verduren in de communicatie tussen de jongens. Een terechte 3-0 nederlaag.
Maar dan Brink H, dat in de winningmood is. In het begin nog een beetje zoekende naar de juiste vorm maar inmiddels binden ze elk team aan de zegekar. Zo ook vandaag tegen Ons Streven, geweldige schoten maakte het het verschil van één schot in elke periode. Inmiddels staan ze op de tweede plek.