Jeugd nieuws‎ > ‎

Ootmarsumse klootschiet kampioenen bekend.

Geplaatst 6 dec. 2020 04:20 door Marc Luft
De Ootmarsumse kampioenschappen klootschieten voor de jeugd is op zondag 6 december verschoten. Het was koud op de flanken van de Kuiperberg. De baan van KV de Brink was in goede conditie en de jeugdleden waren super gemotiveerd.

Algeheel kampioen is Tim Hendriks geworden met grote overmacht. Al zijn schoten waren van goede hoogte, richting en kracht en Tim nam vanaf het begin een voorsprong en bouwde die gestaag uit. Tim mag zich het komende jaar Ootmarsums kampioen op het onderdeel veld noemen. Maar dat was niet genoeg voor hem, ook bij het zetten had hij met een afstand van ruim 45 meter recht op de eerste plaats.
Sepp Niehof wist de titel te bemachtigen in de C klasse Mika Smellink pakte de titel bij het zetten. Siem Flims was oppermachtig bij de F Klasse waar Zen Veelers liet zien over voldoende kracht te bezitten om het zetten te winnen.

Na afloop werd de prijsuitreiking bekend gemaakt en ook Sinterklaas is geweest, alle jeugdleden kregen een geweldige "klootschietbuul" van de vereniging met eigen naam een uniek collectors item.

Lijkt jou klootschieten bij KV de Brink ook leuk, neem dan contact op.
Comments