Jeugd nieuws‎ > ‎

Prima resultaten Brink junioren

Geplaatst 26 okt. 2015 02:00 door Marc Luft
Op de vierde wedstrijdzondag boekten de junioren van de Brink prima resultaten. De Brink A ging op bezoek bij koploper, Beuningen A. Er werd door Brink A geweldig geschoten. De leiders, Hans Wennink en Michel Groeneveld, hadden een rondje gehaktballen in het vooruitzicht gesteld bij een 3-0 overwinning. Het werd een dure ochtend voor de leiders. De Brink A won inderdaad met 3-0. Elke periode werd met gering verschil gewonnen. Er waren geen missers, elke speler haalde een hoog niveau. Door deze overwinning gaat de Brink A nu samen met Beuningen A aan de leiding in de A klasse. 

De Brink D moest op bezoek bij Beuningen D. Elke periode werd verloren door eigen toedoen. Teveel missers waren debet aan deze nederlaag. In de tweede periode lag de Brink lange tijd op voorsprong maar wok nu bracht een misser roet in het eten. Een 3-0 nederlaag was het resultaat.

De Brink H schoot thuis tegen Beuningen H. De Brink H schoot een prima wedstrijd. Vooral Gies Grimberg kende een sterke wedstrijd. Elke periode werd met ruim een schotlengte gewonnen. Daan Groeneveld en Tim Hendrikx kenden eveneens een sterke wedstrijd. De Brink won met 3-0. De tweede positie werd hiermee verstevigd.

De Brink I, koploper in de I klasse, schoot een geweldige wedstrijd tegen Ons Streven I. Ondanks sterke tegenstand wist de Brink ruimschoots te winnen met 3-0. Er was geen uitblinker aan te wijzen, iedereen schoot een prima wedstrijd.

De Brink J moest op bezoek bij Beuningen J. Met 2 vingers in de neus kwamen zij Clubcafe Blom weer binnen wandelen. Aan de hand van uitblinker Sepp Niehof wist de Brink telkens met iets minder dan een schotlengte elke periode te winnen. Ook zij staan met dit resultaat op een stevige tweede plaats. 

Na afloop werden de junioren vanwege de goede resultaten, ook nog eens op ijs getrakteerd door Arjan Smelt van cafe  Blom

Comments