Jeugd nieuws‎ > ‎

Set-Up CMV met veel plezier op bezoek bij klootschieters de Brink

Geplaatst 19 jun. 2017 03:02 door Marc Luft
Het volleybalseizoen 2016-2017 is afgesloten met een geweldig eindfeest voor de CMV afdeling van Springendal Set-Up ‘65.
Dit jaar mochten alle meiden van de CMV kennismaken met klootschieten. Vrijwilligers van klootschietersvereniging de Brink hadden een spellencircuit georganiseerd op de mooi gelegen klootschietersbaan op de Kuiperberg.
In groepjes gingen de kinderen onder begeleiding van een ouder de klootschietersbaan op om kennis te maken met de verschillende technieken van het spel. Onder de klootschieters werden al diverse talenten gesignaleerd. Het was dan ook genieten geblazen, want iedere activiteit had wel iets uitdagends. En niet alleen de CMV kinderen hadden plezier, dat gold ook zichtbaar voor de Brink leden. Kinderen die enthousiast zijn geworden om naast het volleyballen ook nog te willen klootschieten, kunnen informatie inwinnen bij de vereniging. Alle CMV-ers  deden hun uiterste best en aan het eind hadden we alleen maar winnaars. Ze werden dan ook allemaal beloond met een mooie medaille. De avond werd afgesloten met een heerlijk ijsje en een snoepzakje.
Namens de vereniging Set-Up ‘65 willen we alle vrijwilligers van de Brink hartelijk bedanken voor hun inzet, enthousiasme en gastvrijheid.
De kinderen en de organisatie kunnen terug kijken op een geslaagd eindfeest! Misschien wel een idee  om de Brink vrijwilligers volgend seizoen uit te nodigen voor een wedstrijdje CMV volleybal. Altijd leuk!!!


Comments