Jeugd nieuws‎ > ‎

Successen bij de Brink

Geplaatst 22 apr. 2018 11:39 door Marc Luft
Vandaag zijn onder ideale omstandigheden de persoonlijke wedstrijden van de TKC verschoten. Tevens telt deze wedstrijd mee als selectie wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap. De Brink wist zich verzekerd van diverse prijzen. Zo won Bill Kottink, in een sterk deelnemers veld, op uitstekende wijze, de tweede prijs op veld en mocht Jorg Smellink zich met een gigantische uithaal zetkampioen noemen. Beiden schoten in de 2e categorie. In de derde categorie was het Aniek Veelers die twee keer over de tweede plek voor haar opeiste. Zelf nog niet tevreden over haar schieten....... de uitslag zegt iets anders. In de vierde categorie was er weer een kampioen, Jelle Kamphuis gooide zich zelf met een afstand van 53 meter naar de eerste plaats bij het zetten. Jeugdcoördinator Erik Kamphuis sprak vanuit zijn vakantieadres zijn bewondering voor de jongens en meisjes en feliciteerden hen ook.