Jeugd nieuws‎ > ‎

Successen voor de Brink

Geplaatst 26 sep. 2018 03:57 door Marc Luft
Tijdens de jaarlijkse rondewedstrijd van de TKC heeft de jeugd van KV de Brink goede prestaties neergezet. Zo werd het B team kampioen van de hoogste klasse en het H2 team met allemaal nieuwe schutters kampioen in de laatste klasse.

Brink B ging met 5 fanatieke schutters richting Lattrop Brekkelenkamp. Gelijk in het begin waren de jongens fantastisch aan het gooien, na 3 schoten lagen ze al 2 schoten voor op de tegenstander.  Dit verschil bleef bijna de hele wedstrijd, beide teams gooiden goed met uitzondering van Steven Groeneveld die gooide de wedstrijd van zijn leven. Wat een fantastische schoten!!  Op het laatste stuk van de ronde werd het verschil vergroot, de jongens wisten de voorsprong uit te bouwen naar 3 schoten. Dit bleek meer dan genoeg voor de overwinning van de wedstrijd. Brink B won met 34 schoten en 27 meter verdiend de wedstrijd! De schutters bij het B team zijn; Kevin Veldman, Gijs Broekhuis, Lars Niemeijer, Tim Hendriks en Steven Groeneveld, leider is Jochem Wennink.


Brink H2 heeft een zeer spannende wedstrijd tegen Hertme geschoten. Eerste gedeelte kwamen we een schot achter. Op de Ageleresweg werd dit door goed schieten ingelopen en bij het begin van de Hezebergweg was het gelijk. Hier begonnen we goed en kwamen gelijk op een schot voorsprong wat Hertme snel weer teniet deed maar Brink bleef wel een kleine voorsprong houden. Bij de finish was het spannend of de kloot van Hertme de streep zou passeren. Uiteindelijk waren ze 3,5 mtr. erover en moest Zen Veelers met het laatste schot hier voorbij schieten. Dit lukte en we waren met 46,5 mtr over de streep geëindigd. Beide teams in 44 schoten.  Toen was het wachten op de andere teams. Oud Ootmarsum finishte later in 45 schoten en Wilskracht in 53. De winst was een feit. Het H2 team bestaat uit; Zen Veelers, Siem Flims, Wouter Muntel en Stan Damhuis met leider Frank Groeneveld

Comments