Jeugd nieuws‎ > ‎

Succesvol weekend jeugd KV de Brink

Geplaatst 5 nov. 2017 05:25 door Marc Luft
Ook in het weekend van de koude kermis, heeft de jeugd van Kv de Brink vorm behoud laten zien. Het topteam Brink A had deze zondag vrij. Brink D mocht thuis aantreden tegen Oud Ootmarsum D2. Vanaf het begin werd er goed geschoten en de voorsprong gaandeweg uit laten lopen naar bijna een schotlengte. In de tweede periode was het dankzij een paar mindere schoten aan Brinkzijde, dat Oud Ootmarsum in de buurt bleef en uiteindelijk ook een puntje binnen sprokkelde. Dit gaf weer extra motivatie voor het D team om toch te laten zien waarom ze op de tweede plaats staan. Perfecte schoten, harde uithalen en teamspirit brachten het o zo vediende tweede punt ook naar de Brink.

Brink F, met allemaal koale kermis gangers, schoot een degelijke wedstrijd tegen het op de tweede plaats staande Vooruitzicht. Een team dat met spelers van uiteenlopende leeftijden schiet. Lang ging het in de eerste periode gelijk op maar op het laatst was het de Vooruitzicht die met goed geplaatste schoten het eerste puntje binnen haalde. De tweede periode begon de Vooruitzicht slecht aan de wedstrijd, enkele missers zorgden al snel voor een schotlengte achterstand. Met name Jorg Smellink, haalde de voorsprong graag binnen en dat liet hij zien met geweldige schoten. Uiteindelijk en mede door een misser hoog in de boom ging het tweede punt naar de Brink. In de laatste periode zou er beslist worden wie er met de winst vandoor zou gaan. Het was Vooruitzicht die aan het langste einde trok en met goede schoten de winst naar zich toe trok. De derde 2-1 verlies voor Brink F

Brink H heeft duidelijk met 3-0 gewonnen van Lemselo H. Vanaf het losschot van Sepp Niehoff lag de Brink voor en dit werd snel uitgebouwd naar 1 schot. Daarna kwamen iets minder geschoten, doordat de druk niet meer op de wedstrijd zat, maar uiteindelijk is er wel met 1 schot gewonnen. In de 2e ronde lag de Brink al na 3 schoten een schot voor. Door sterk doorschieten is er met 2 schoten gewonnen. Ook het 3e punt schoot de Brink super en kwamen ze snel op een schotlengte voorsprong, uiteindelijk is deze nog iets uitgebreid naar ca. 1,5 schot. 
Comments