Jeugd nieuws‎ > ‎

Volop punten voor Brinkjunioren

Geplaatst 6 nov. 2016 03:15 door Peter Veelers
De junioren van de Brink deden van zich spreken tijdens de vijfde competitieronde. De Brink À trad op eigen baan aan tegen de koploper, Vooruitzicht A. Tijdens de wedstrijd werd Brink A gevolgd door een camera met het oog op de sportverkiezing van de gemeente Dinkelland. De eerste periode verliep prima en werd dan ook ruim gewonnen door de Brink. In de tweede periode werd slecht geschoten. Vooruitzicht pakte terecht het tweede punt. De derde periode was weer voor de Brink. Er werd met 50 meter verschil gewonnen. Na een dramatische seizoenstart sluipt de Brink À weer voorzichtig op naar de top 3. 

De Brink C veroverde in de eerste periode het eerste punt van het seizoen. Tegenstander Hertme werd ruim verslagen. In de tweede periode was het Hertme dat met een sterke reactie kwam. Het verschil was een schot in het voordeel van Hertme. De derde periode verliep gelijkopwaarts waarbij Hertme toch aan het langste eind trok. 

De Brink G trad aan tegen Vooruitzicht G. De teams deden weinig voor elkaar onder. De eerste periode werd door de Brink gewonnen met 10 meter verschil. Ook in de tweede periode leek de Brink de winst te pakken. Het laatste schot ging echter mis. De Brink verloor met 2 cm! In de derde periode schoot Vooruitzicht niet best. De Brink won met een schotlengte verschil en ging dus met een 2-1 overwinning naar huis. 

De Brink H ging op bezoek bij Hertme. De Brink gooide een prima wedstrijd. Elke periode werd met groot verschil gewonnen. De Brink ging dan ook met een 3-0 overwinning naar huis.

De Brink I ging op bezoek bij Vooruitzicht I. De eerste periode verliep zeer spannend. De Brink verloor sneu met 2 meter verschil. In de tweede periode werd niet best gegooid. Er werd met 40 meter verloren. In de derde periode pakte de Brink gelijk bij het losschoot een ruime voorsprong. Deze voorsprong werd uitgebreid naar een halve schotlengte zodat de Brink toch nog met een puntje naar huis ging.
Comments