Jeugd nieuws‎ > ‎

Winst voor alle Brinkteams!

Geplaatst 18 nov. 2018 09:34 door Marc Luft   [ 18 nov. 2018 10:59 bijgewerkt ]
Alle jeugdteams van Kv de Brink hebben deze koude maar heerlijke zondagmorgen allemaal de winst gepakt.
Brink B mocht aantreden tegen het altijd sterke Oud Ootmarsum. Gelijk bij het losschot was de Brink goed weg, gaandeweg de ronde schoot de Brink prima. Oud Ootmarsum kon simpelweg dit niveau niet aan. Deze ronde werd uiteindelijk met één schot voorsprong gewonnen. De tweede ronde was stuivertje wisselen, dan was het Oud Ootmarsum die met een paar felle uithalen de koppositie pakte en vervolgens was het de Brink die de juiste richting wist te vinden. Het was toch oud Ootmarsum die het tweede punt pakte. De Brink rook de overwinning en direct werd er een voorsprong genomen die men allen nog maar uitbouwde en op het eind bijna een schot was. Een verdiende 2-1 overwinning en een 4e plek.

Brink E mocht naar Weerselo waar de Gunne hen opwachtte. De baan was enigszins licht bevroren en op sommige plekken was het glad, maar niet gevaarlijk en dus kon de wedstrijd gewoon doorgaan. De Gunne met 4 man de Brink met 6 personen. In de eerste periode liet Julian Broekhuis zien, zijn uitstekende vorm nog steeds aanwezig was, tot en met het vierde schot ging de Brink E voortvarend van start. Het vijfde schot had niet de goede richting waardoor de ligging van het  6e schot lastig was en ook deze niet optimaal geschoten kon worden. Dit betekende een achterstand van 25 meter. Mede door Julian Broekhuis en Cisse Luft was er met het laatste schot toch nog een voorsprong van twee meter, helaas stond er op dat moment een boom in de weg waardoor dit puntje met een verschil van 1 meter naar de Gunne ging. De overige twee periodes waren weer van een ouderwets niveau alhoewel niet elke speler dit ook vond en werden eigenlijk simpel gewonnen door de Brink. Een 1-2 overwinning waardoor nummer twee Wilskracht een punt kon inlopen.

Brink H, had een makkelijke wedstrijd bij Nooit Gedacht H2, Elke periode werd er met een schotlengte of bijna schotlengte gewonnen. De jongens schoten gewoon een uitstekende wedstrijd en Nooit Gedacht had geen mogelijkheden om ook maar enigszins in de buurt te komen. Een 0-3 overwining was een feit. Volgende wedstrijd mag Brink H tegen mede koploper Nooit Gedacht H1 en dan zal duidelijk worden waar het naar toe kan gaan met dit jeugdige maar o zo talentvolle team.
Comments