Jeugd nieuws‎ > ‎

Winst voor alle teams KV de Brink

Geplaatst 19 nov. 2017 05:15 door Marc Luft
Zondag 19 november was wederom een succesvolle wedstrijd dag voor KV de Brink. Jeugd coördinator Erik Kamphuis was zeer tevreden en blij deze zondagochtend over zijn jeugd.
Brink A mocht aantreden tegen Beuningen A op de Brinkbaan. De Brink begon deze wedstrijd met 2 punten minder in de stand, maar dat bleek niet in de wedstrijd. Brink A gooide sterk en kwam telkens op de goede plekken uit, op de goed bespeelbare baan. Met name Bram Steghuis kon op de verschillende plaatsen gezet worden om zijn kunsten te laten zien. Alle schutters kregen van leider Michel Groeneveld een ruime voldoende. Van de schutters kreeg Michel dat ook.
Brink D met gelegenheid leiders Ronnie Niehoff en Peter Veelers, schoot tegen koploper Oud Ootmarsum D ook een geweldige wedstrijd
Op de drassige baan met waterplassen waar geen voetbalschoenen gedragen mocht worden, had Oud Ootmarsum een moeilijke ochtend. Brink D liet zien dat alle trainingen uiteindelijk wel zijn vruchten afwerpt. Cas Niehoff schoot een topwedstrijd evenals Lars Niemeijer. Het was een zeer spannende wedstrijd waarbij het verschil nooit mer was dan 5 meter. In de laatste periode waarin uiteindelijk de winnaar bepaald werd pakte de Brink de winst bij het omlegpunt. Een 1-2 overwinning was dan ook een terechte uitslag.
Brink F had bij Nooit gedacht een simpele wedstrijd, Nooitgedacht had nog geen enkel punt en dat is deze ochtend ook zo gebleven. In alle periodes werd er met een schotlengte voorsprong gewonnen in de tweede periode zelfs met twee schotlengtes. Aniek Veelers schoot een zeer steady wedstrijd, alle schoten waren hard en goed geplaatst. De schutters van de Brink waren allen zeer gedreven en schoten bijna de perfecte wedstrijd. 0-3 winst.
Ook Brink H, won bij Beuningen met speels gemak tegen nummer twee met 3-0. Alleen het eerste schot van de eerste periode lag de Brink achter met 5 cm, verder was het deze dag duidelijk waar de winst naar toe zou gaan. Frank Groeneveld was met zijn team compleet en iedereen schoot een topwedstrijd. Alle periodes was het een voorsprong van anderhalf schot. De "mood" zit erin en de volgende wedstrijd gaat koploper Nooit Gedacht eraan, volgens het team.