Jeugd nieuws‎ > ‎

Winst voor Brink E, verlies voor Brink B

Geplaatst 10 okt. 2018 12:28 door Marc Luft
Afgelopen zondag werd de tweede competitiewedstrijd verschoten van de veld competitie. Brink B schoot een matige wedstrijd tegen Nooit Gedacht. Vanaf het begin was het duidelijk dat Nooit Gedacht goed bij de les was en zeer sterk schoot. Dit in tegenstelling van Brink B, waarbij niet het gehele team de broodnodige trainingsarbeid tot zich kan nemen. Dat dit echt nodig was bleek door mindere schoten en vaker afzwaaiers te produceren. Een verliespartij van 0-3  was dan ook het resultaat en in het klassement een laatste plaats. Positief is de terugkeer van Daan Groeneveld, die een verdienstelijke wedstrijd schoot.
Brink E, schoot tegen de Vooruitzicht een prima partij. Uitblinker Julian Broekhuis schoot geweldige krachtige en juist geplaatste schoten waarop de tegenstander geen antwoord had. Elke periode werd er met ruim een schot gewonnen, geen enkel moment was de wedstrijd spannend, dus legden de leiders Bjorn Niemeijer en Marc Luft de schutters op om elk schot voor hun zelf te optimaliseren. Dat lukte dit talentvolle team deze zondagochtend zeker. Uithalen van Jorg Smellink en Sepp Niehoff waren een lust voor het oog. Een 3-0 overwinning was het uiteindelijke resultaat. Brink E staat hierdoor op een mooie eerste plaats.