Jeugd nieuws‎ > ‎

Wisselende resultaten Brinkjeugd

Geplaatst 1 feb. 2015 10:22 door Peter Veelers   [ 2 feb. 2015 01:54 bijgewerkt door Marc Luft ]

Brink B - Oud Ootmarsum A
OO begon zeer sterk aan de wedstrijd, Lars bonke lag met het eerste schot al door de 1e bocht. Hier kon De Brink geen antwoord op geven. Maar de Brink bleef volop tegengas geven. Het verschil bleef lange tijd hetzelfde, maar Oo trok aan het langste eind.
De 2e periode was een copie van de 1e helft. Ondanks sterk schieten van gijs broekhuis en bas wassink ging ook dit punt naar oo.
De 3e periode begon De Brink gelijk met enige achterstand, maar dit werd snel omgezet in voorsprong.Lange tijd lag De Brink op voorsprong. Maar na enkele minder schoten aan brinkzijde kwam Oo op voorsprong. Het was stuivertje wisselen totaan het laatste schot.
Bas Wassink had een perfect laatste schot, helemaal door de bocht. Hierop moest Oo nog op schieten met wel 15 meter voorsprong. De kloot van Lars Bonke ging in de bocht rechtuit, zodat het laatste punt naar De Brink-B ging.

De Brink C ging slecht van start tegen Oud Ootmarsum E. Na 4 schoten was de achterstand reeds 2 schoten. Dit verschil bleef tot het einde bestaan. In de tweede periode ging het een stuk beter. Het laatste schot moest de beslissing brengen. Oud Ootmarsum won uiteindelijk met 15 meter. In de derde periode werd een achterstand van 2 schoten ingelopen. Maar op het eind schoot de Brink toch weer tekort zodat een 3-0 nederlaag het gevolg was. Het leek de spelers weinig te deren. Voor het clubgebouw ontstond een sneeuwbaleffect. Tussendoor werden de spelers ook nog eens getrakteerd op ranja en koffie door Oud Ootmarsum.

Brink D schoot een prima wedstrijd tegen het jonge Oud Ootmarsum F. Kars ter Braak begon goed aan de wedstrijd en met zijn openingsschot was er al gelijk een voorsprong. Deze voorsprong werd geleidelijk uitgebouwd tot uiteindelijk 2 schoten. Oud Ootmarsum probeerde af en toe met lange en goed geplaatste schoten de Brink D het moeilijk te maken maar telkens pareerde de Brink D dit, door met nog langere schoten te beantwoorden. De tweede periode werd dan ook met 3 schoten verschil gewonnen. In de derde periode begon Oud Ootmarsum sterk, waar de Brink door mindere schoten niet mee kon komen, halverwege deze periode kwam de Brink door een goed geplaatst schot van Bill Kottink en het nodige geluk, kloot kwam twee keer uit de berm terug, op een ruime voorsprong. Prima schoten van Cisse Luft en Gies Grimbergen, zorgde ervoor dat de Kars ter Braak het eenvoudig kon afmaken. Een 3-0 overwinning! De volgende wedstrijd is tegen Hertme F.