Jeugd nieuws‎ > ‎

Wisselende resultaten Brinkjunioren

Geplaatst 10 sep. 2017 10:07 door Peter Veelers
De veldcompetitie van de junioren is weer van start gegaan. Brink A mocht op eigen baan aantreden tegen Nooitgedacht A. Het werd een wisselende wedstrijd. De eerste periode werd na een spannende strijd met 20 cm gewonnen. De tweede periode werd dik verloren na een dramatische start. In de derde periode werd het niveau van de eerste periode weer bereikt en werd met 15 meter gewonnen. Een 2-1 overwinning, een goed begin.

De Brink D ging op bezoek bij Hertme D. Brink D ging goed van start evenals Hertme. Het verschil was telkens minder dan 10 meter. Bij het laatste schot lag de Brink 5 meter achter. Bas Wassink had een goed geplaatst schot door de chicane. Hertme gooide tegen een paaltje. Het punt ging dus naar De Brink. Ook de tweede periode verliep gelijkmatig. Opnieuw moest het laatste aschot de beslissing brengen. Beide schoten waren niet goed maar toch hield De Brink een meter over. In de derde periode had Hertme het tactisch beter voor mekaar en wist deze periode te winnen. De Brink Dnwon dus met 2-1.

De Brink F verloor van de Gunne met 3-0. In een spannende wedstrijd wist de Gunne telkens net de winst te behalen met klein verschil. Zo was het verschil in de laatste periode 10 cm.

De Brink H verloor met 3-0 van Nooit Gedacht. Vanaf het losschoot in de eerste periode lag de Brink achter en kwam ook niet meer in de buurt. In de tweede periode lag de Brink tot 1 schot voor het einde op voorsprong. Toch wist Nooitgedacht met klein verschilmte winnen. De derde periode begon met een kleine achterstand. Deze werd steeds groter. Uiteindelijk was het verschil een halve schotlengte. 
Comments