Jeugd nieuws‎ > ‎

Wisselend succes Brinkjunioren

Geplaatst 6 sep. 2015 12:37 door Peter Veelers   [ 8 sep. 2015 10:29 bijgewerkt door Marc Luft ]
De Brink A wist het succes van de eerste wedstrijd geen vervolg te geven. Tegen Nooit Gedacht A werd het beeld bepaald door meerdere missers aan Brinkzijde. Nooit Gedacht ging dan ook met de overwinning aan de haal, 3-0. Jesse Wennink was de uitblinker bij de Brink. 

 Ook de Brink D was niet bij machte om punten te veroveren. Vooruitzicht D won met 3-0.

 De Brink H verloor de eerste periode met zo'n 40 meter van Nooit Gedacht. In de tweede periode was er geen enkel krachtsverschil. Bij het laatste schot was het verschil 2 meter. Daan Groeneveld noteerde een prima schot. Het schot van Nooitgedacht was niet geweldig en bleef daarom op 5 meter steken. Ook de derde periode kende een spannend verloop. Tot 2 schoten voor het einde lagen beide teams op gelijke hoogte. Lange schoten door Tessa Veelers en Daan Groeneveld zorgden echter voor een 2-1 overwinning voor de Brink. De Brink gaat nu samen met Oud Ootmarsum met 5 punten uit 2 wedstrijden aan de leiding. Tim Hendrikx was de beste man aan Brinkzijde. 

De Brink I ging op bezoek bij Vooruitzicht. De eerste periode verliep prima en werd met 40 meter verschil gewonnen. Ook de tweede periode werd de voorsprong langzaam groter en werd met 30 meter verschil gewonnen. In de derde periode was het verzet gebroken en werd met een schotlengte verschil gewonnen. De Brink gaat nu met de maximale score aan de leiding met 6 punten uit 2 wedstrijden. Julian Broekhuis was de beste man aan Brinkzijde. 

De Brink J boekte haar eerste overwinning. Met 2-1 werd gewonnen van Nooit Gedacht. De eerste periode werd met een schotlengte verschil gewonnen. De tweede periode werd met 40 meter verschil gewonnen. In de derde periode schoot Nooit Gedacht vanwege ziekte met een persoon minder. Lang was er nauwelijks verschil. Nooit Gedacht wist met 5 meter verschil te winnen. Julian Groeneveld en Sepp Niehof schoten bij de Brink een prima wedstrijd. 
Comments