Jeugd nieuws‎ > ‎

Wisselend succes junioren De Brink

Geplaatst 9 okt. 2016 04:07 door Peter Veelers   [ 11 okt. 2016 02:26 bijgewerkt door Marc Luft ]
Brink A wist haar eerste punten van dit seizoen te bemachtigen door Hertme A met een 3-0 nederlaag naar huis te sturen. In de eerste periode was het verschil nog 20 meter, in periode 2 en 3 was het verschil meer dan een schotlengte.

De Brink C had kansen op punten tegen Lattrop Breklenkamp maar wist deze niet te benutten. Zeker in de derde periode. In deze periode werd een schotlengte voorsprong prijs gegeven hetgeen resulteerde in een 0-3 nederlaag.

De Brink G had in Vooruit Losser een gelijkwaardige opponent. In Losser werd in de eerste periode gelijk bij het eerste schot een ruime voorsprong genomen. Deze werd naar een schotlengte uitgebreid zodat het eerste punt voor de Brink was. In de tweede periode kreeg de kloot van uitblinker, Kevin Veldman een val links af, 2 schoten voor het einde, dit betekende de nekslag. Bij een 1-1 stand werd in de derde periode sterk geschoten. De Brink G won dan ook verdiend met 2-1.

De Brink H ging op bezoek bij Lemselo. Zij deden zichzelf tekort. Op deze secure baan waren teveel schoten met een afwijkende koers aan Brinkzijde. Er werd met 3-0 verloren. Er waren zeker kansen op punten, maar op de Lemselobaan waren teveel missers aan Brinkzijde.

De Brink J schoot tegen tieners van Ons Streven uit Tilligte. Het krachtsverschil was te groot. Ons Streven won deze wedstrijd met 3-0.
Comments